282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

BÜYÜKŞEHİRDE YİNE İSYAN YİNE GREV Mİ GELİYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİRDE YİNE İSYAN YİNE GREV Mİ GELİYOR!
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında görüşülen zamlar bütçeyi aştığı için Sayıştay’dan gelecek cevaba göre görüşmeler olumlu geçmezse işçiler greve gidecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında görüşme sürecinden çıkan sonuç, işçiler için istenilen zamlar Belediyenin bütçesini aştığı için Sayıştay’a takıldı. Sayıştay’dan gelecek cevaba göre görüşmeler yeniden başlanacak. DİSK Genel İş-Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, yaptığı açıklamada “Gerçekten bu ücretler geçinebilecek ücretler değil. Kadir Başkan da aynı bizim gibi düşündüğünü söyledi. Bu yazıyı bir an önce beklediklerini söyledi ve bizden de yardım istiyor. Ankara’dan Sayıştay’dan yazının gelmesini bekliyoruz. Belediye Başkanı ile görüştük ve ek protokol yapılmasının önünde bir engel olmadığını fakat yazının cevabını beklediklerini söylediler. Bizde bu yazının bir an önce ulaşmasını sağlayacağız. Biz Ankara’ya döner dönmez bu yazının buraya ulaşmasını bizzat sağlayacağız! Birkaç gün daha işçilerimizin sabretmesini istiyorum!” dedi.

ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI!

Çalışanlar da yaşadıkları mağduriyetleri Başkan Çalışkan’a iletti. Çalışanlar özellikle yol ve yemek konusunda mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi ve diğer çalışan arkadaşlarını da zor tuttuklarını söyledi. İşçiler ayrıca Belediyenin oyalama taktiği yaptığını da dile getirdi. İşçiler, “Artık bıçak kemiğe dayandı. Bu işi en kısa sürede çözmenizi istiyoruz. Yakın akrabalarımızın düğününe giderken iki çeyrek altın aldığımızda maaşımız bitiyor! Ev kiralarımız 6-7 bin TL civarlarında. Maaştan elimize bir şey kalmıyor! Çoğu arkadaşlarımızı zor tutuyoruz greve çıkmak için!” ifadelerini kullandı.   


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesinde Satranç ve Akıl Oyunları Kursları BaşladıÖnceki Haber

Ergene Belediyesinde Satranç ve Akıl Oyu...

KIZILAY’IN İYİLİK GELENEĞİ DEVAM EDİYOR!Sonraki Haber

KIZILAY’IN İYİLİK GELENEĞİ DEVAM EDİYOR!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar