282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3791
EURO35.0241
ALTIN2326.1

BÜYÜKŞEHİRDEN YAKINLARINI KAYBEDENLERE MANEVİ DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİRDEN YAKINLARINI KAYBEDENLERE MANEVİ DESTEK
Abone ol
Geniş hizmet yelpazesi ile toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza manevi destek vermek için çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda; yakınları vefat eden hemşerilerimizin acılarını paylaşarak hafifletmek, manevi anlamda destek olmak ve dini vazifelerini yerine getirmeleri konusunda yardımcı olmak amacıyla evlerde veya uygun görülen taziye mekânlarında Kur’an, Dua ve Mevlid programlarını icra etmek üzere İlahiyat Fakültesi mezunu kadın manevi danışman ve rehber personel istihdam edildi.

BAŞKAN ALBAYRAK: “VATANDAŞLARIMIZIN HER ANINDA YANLARINDAYIZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeler ve yapılan çalışmalarla yediden yetmişe toplumun tüm kesimlerine hitap ettiklerini belirten Başkan Albayrak, “Vatandaşlarımıza manevi anlamda destek olmak amacıyla bir hizmeti daha gerçekleştiriyoruz. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’müz tarafından uygulamaya başlanan proje kapsamında, akınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve dini vazifelerini yerine getirmelerine yardımcı olmak amacıyla istihdam ettiğimiz konusunda uzman kadın manevi danışman ve rehber personelimiz çalışmalarına başladı.

Bunun yanı sıra Mezarlıklar Şube Müdürlüğümüzde görevli 6 imam personelimizi, cenaze merasimi ve taziye hizmetleri için pilot bölge olarak belirlenen Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Çorlu ilçelerinde taziye mekânlarında dua, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid programlarını icra etmek üzere görevlendirmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi. 

İstihdam edilen personeller ilk etapta pilot bölge olarak belirlenen Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Çorlu’da bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarında hazır bulunacaklar. Mevlid okutulması ve Kur’an-ı Kerim okunması konusunda hizmet almak isteyen vatandaşlarımız Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe hizmet binalarına başvuruda bulunabilecekler.     


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı ve Açıklama YaptıÖnceki Haber

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar,...

PKK şüphelisi, Yunanistan’a kaçarken yakalandıSonraki Haber

PKK şüphelisi, Yunanistan’a kaçarken yak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar