282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5839
EURO34.8473
ALTIN2430.1

ÇBSK Galibiyet Serisine Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇBSK Galibiyet Serisine Devam Ediyor
Abone ol
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımımız, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki galibiyet serisini sürdürüyor.Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımımız, yedinci hafta maçında evinde ağırladığı Beylikdüzü Basketbol’u 77-51 mağlup etti ve yükselişini sürdürdü.

Tüm Periyotlarda Üstün Oyun

Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan maçta ilk periyotta arka arkaya sayılar bulan ÇBSK rakibine üstünlük kurdu ve ilk periyodu 24-10 önde kapattı. Sahasında oynamanın verdiği avantajı sürdüren ÇBSK, ikinci periyotta da ardı ardına ürettiği sayılarla ilk yarıyı 43-33 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da sahasında baskın oyununu sürdüren ÇBSK, üst üste sayılar üreterek üçüncü periyodu 61-41 önde kapattı.

Seyirci desteğini arkasına alan ve iyi savunma yaparak sayı üretmeyi sürdüren ÇBSK Basketbol Takımımız, üstün oyununu son periyoda da taşıdı ve maçı 77-51 galip tamamladı.

Salonda Renkli Dakikalar

Çorlulu basketbol severlerin takımlarına destek için tıka basa doldurduğu Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda renkli anlar yaşandı. Devre arasında sahne alan Trakya Zumba Team, eğlenceli müzikler eşliğinde dans gösterisi gerçekleştirerek seyircileri coşturdu.

Gösterinin sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Trakya Zumba Team’e çiçek takdim ederek tebrik ve teşekkürlerini iletti.

 

Maçların sıkı bir takipçisi olan ve basketbol takımının daima yanında olan Çorlu Belediye Başkanı  tribünde yerini alanlar arasındaydı. Maçı heyecanla takip eden Başkan Sarıkurt, maç sonunda soyunma odasına indi ve galibiyet sevincini sporcularla birlikte omuz omuza doyasıya yaşadı.

Oyuncuları tek tek tebrik eden Başkan , Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Çorlu’muzu en iyi şekilde temsil eden sporcularla gurur duyduğunu ifade ederek Çorlu Belediyesi olarak her daim takımımıza destek olacaklarını belirtti.

ÇBSK Maç Eksiğiyle Beşinci Sırada

Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki beşinci galibiyetini alan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımımız, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde maç eksiğiyle beşinci sırada yer alıyor.

ÇBSK Basketbol A Takımımız, Türkiye Basketbol 2. Ligi'ndeki sekizinci hafta maçında İzmir deplasmanında 30 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'da Bornova Bossan ile karşılaşacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kadir Albayrak 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerine KatıldıÖnceki Haber

Başkan Kadir Albayrak 24 Kasım Öğretmenl...

‘’ŞİDDETİN OLMADIĞI BİR KÜLTÜRÜ HAKİM KILMALIYIZ’’Sonraki Haber

‘’ŞİDDETİN OLMADIĞI BİR KÜLTÜRÜ HAKİM KI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar