282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

ÇBSK’da Haftanın Spor Panoraması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇBSK’da Haftanın Spor Panoraması
Abone ol
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) basketbol ve voleybol takımları hafta sonu oynadıkları müsabakalarda rakipleriyle karşılaşırken, yüzme takımı ise Türkiye finallerine katıldı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımımız hafta sonu konuk ettiği Bursa Geçitspor'a mağlup oldu.

Oldukça çekişmeli geçen müsabaka sonunda konuk ekip Geçitspor sahadan 81-74 galip ayrılan taraf oldu. Liderle arasında 1 puanlık fark bulunan ÇBSK, maç sonunda 14 puanla 5. sırada yer alırken, bu hafta sonu İstanbul deplasmanında Murat Paşaoğluspor ile karşı karşıya gelecek.

Yüzücülerimizden Türkiye Finallerinde Büyük Başarı

Ankara'da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 yaş Türkiye Finallerine katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yüzme Takımı toplamda 16 madalya ile müsabakalarda büyük başarı kazandı.

Müsabakalara tüm illerinden 212 kulüp ve 1.300 sporcu katılırken, yıl boyunca yapılan elemeler sonucunda barajı geçen ÇBSK sporcuları Bilge Gürdal, Nisa Ece Onbaşı, Miray Karaca, Kaan Erdem Şen ve Esma Turgan ÇBSK adına karışık, kelebek, kurbağalama, serbest, sırt üstü yarışları sonunda 5 altın, 2 gümüş ve 9 bronz madalya kazandı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sporun her dalında önemli başarılar elde eden sporcuları kutladığını ifade ederken, "Spor kenti Çorlu'muzda birçok spor dalında başarılarıyla göğsümüzü kabartan tüm sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum.

Son olarak Ankara'da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 yaş Türkiye Finallerinde her yaş grubunda final müsabakalarına katılarak gururumuz olan sporcularımızı yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum." dedi.

ÇBSK Voleybolda Yenilgisiz Lider

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Kız Voleybol Takımı mücadele ettiği kategorilerde yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.

2019-2020 voleybol sezonunda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılı bir performans ortaya koyan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç, Midi ve Yıldız Kız Voleybol Takımlarımız gruplarında namağlup olarak liderliklerini sürdürüyor.

Genç kızlarımız ilk iki haftada oynadığı maçlarda rakiplerini set vermeden 3-0 yenerek altı puanla, Midi Kız Voleybol Takımımız oynadığı sekiz maçta tüm rakiplerini yenerek Tekirdağ Voleybol Ligi A grubunda 24 puanla ve Yıldız Kız Voleybol Takımımız ise oynadığı 5 maçı da set vermeden kazanarak B grubunda 10 puanla liderliğini sürdürdü.

Kategorilerinde başarılı sonuçlar alan kız voleybol takımlarımız şampiyonluğun en büyük adayı olurken, maçlardaki başarılı performanslarıyla göz dolduruyorlar.

ÇBSK Basketbol Altyapı Takımlarımız Çok Farklı

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol Altyapı Takımlarımız Final Gruplarına galibiyetle başladı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (U-18) Genç Erkek Takım hafta sonu Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu’nda oynadığı ve 6 takımın mücadele ettiği Tekirdağ İl Şampiyonluğu Final Ligi'ndeki ilk maçında Tekirdağ Tredaş Spor Kulübünü 79-78 mağlup etti.

ÇBSK Yıldız Erkek Takım (U-16) Süleymanpaşa Atatürk Spor Salonu'nda karşılaştığı Tekirdağ Telekom Spor Kulübü'nü 88-59 gibi farklı bir skorla yenerken, ÇBSK Küçük Erkek Takım (U-14) ise yine deplasmanda Tekirdağ B Grubu Birincisi Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü 52 sayılık farkla 89-37 mağlup etmeyi başardı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Haftanın Spor PanoramasıÖnceki Haber

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Tekirdağ ‘Gülsin Onay Piyano Günlerine’ Ev Sahipliği YapacakSonraki Haber

Tekirdağ ‘Gülsin Onay Piyano Günlerine’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar