282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5771
EURO35.0211
ALTIN2427.8

ÇORLU’DA MAHALLE SAKİNLERİ ÇÖZÜM AK BELEDİYECİLİK DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU’DA MAHALLE SAKİNLERİ ÇÖZÜM AK BELEDİYECİLİK DEDİ
Abone ol
Çorlu Havuzlar mahallesinde yaşayan vatandaşlardan Ak Partiye 15 kişilik bir katılım oldu. Ak Partiye yeni katılan vatandaşların rozetlerini ilçe başkanı Yavuz Uylaş ve yönetim kurulu üyeleri taktı. Havuzlar mahallesi sakinlerinin bir çoğu su ve alt yapıdan uzun zamandır mağdur olmalarına rağmen dertlerini dinleyecek belediyede kimsenin olmamasından dolayı şikayetleri her geçen gün artarak devam ediyor.

 Bu sıkıntıları katılım törenin de dile getiren vatandaşlar sorunun ancak ak belediyecilikle çözüleceğini bildirdi.  Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un mahalle gezileri çerçevesinde Havuzlar Mahallesine yaklaşık İki ay önce yaptığı ziyaret de, mahalle sakinlerinin bir çoğunun suların akmadığı, alt yapının olmadığı yönündeki şikayetler ile ilgili her hangi bir gelişme olup olmadığı merak edilirken, Ak Partiye geçen vatandaşlarsa çözümün ve hizmetin Ak Belediyecilik le geleceğini ifade ettiler.  

AK Parti'ye katılan yeni vatandaşlara rozetlerini takan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş , “Burada tercihi yapan kardeşlerimin siyasi parti tercihinden ziyade, vatan, millet ve gelecek tercihi yaptığını her yerde söylüyoruz. Bu katılımlar şunları gösteriyor. Vatandaşımız, milletimiz bu seçimin bir parti seçimi olarak değerlendirilmeyeceğini gördü. Vatan, millet aşkıyla ve AK Parti kadrolarıyla bu işin yürüyeceğine kanaat getirdi ve bugün bu katılımlar oluyor. Ülkemizin her tarafından bu katılımlar var. Bu katılımların tek bir ana fikri var. Türkiye'ye karşı küresel bir kuşatma var. Bu kuşatmayı yarmak için vatan, millet ve gelecek kaygısıyla hareket etmek gerekir. Belediyelerin beceriksizlikleri var. Bu beceriksizliklere millet olarak DUR deme vaktidir.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Binlerce Kişi Fener Alayına KatıldıÖnceki Haber

Ergene’de Binlerce Kişi Fener Alayına Ka...

ÇUKURÇENGEL PARK OLSUN!Sonraki Haber

ÇUKURÇENGEL PARK OLSUN!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar