282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5951
EURO34.7975
ALTIN2498.0

ÇORLU’YA KADIN ELİ DEĞECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU’YA KADIN ELİ DEĞECEK
Abone ol
Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için CHP den Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Feray Karagöz “Çorlu’ya Kadın Eli Değecek” sloganlarıyla coşkulu bir kalabalığın katılımıyla resmen Belediye Başkanlığı için bende varım dedi. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Feray Karagöz, CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Eşi ve Kızıyla birlikte coşkulu bir kalabalığın desteği ile CHP Çorlu ilçe binasına gelen Karagöz, “Çorlu’ya Kadın Eli Değmeli ve İçten Biri, İçinizden Biri” sloganları ile karşılandı.  Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Feray Karagöz, CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığını parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile açıkladı. Kendisi hakkında partililere ve basın mensuplarına bilgiler veren Karagöz, “15 Kasım 1978 tarihinde, Gaziantep’te, esnaf bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. 1995 yılında, babamın işi dolayısıyla İstanbul’a yerleştik. Emek dünyası ile tanıştığımda ise takvimler, 1997 yılının Temmuz ayını gösteriyordu. 11 Eylül 1999 tarihinde mutlu bir aile ortamının temellerini attım ve sevgili eşim Cem Karagöz ile evlendim. Yani Trakya geliniyim. Mayasında Anadolu Kültürü bulunan ve Batı Kültürü ile yoğrulan bu mutlu yuva, 03 Haziran 2005 tarihinde dünyaya gelen ve can suyum dediğim kızım Cemre’nin doğumu ile sarsılmaz bir kaleye dönüştü. 2006 yılından beri de Çorlu’da ikamet etmekteyim. Çocuk yaşlarımdan bu yana, emek ve iş dünyasının içinde oldum. ‘Önce esnaf olmayı öğreneceksin kızım!’ diyen babamın hayatla ilgili öğretileri, ‘Her meslekte ve seçtiğin mesleğin her aşamasında çalışmalısın kızım! Çalışmalısın ki insanları baş tacı yapmayı da, ayaklarına hizmet götürmeyi de öğrenesin’ nasihatı ile devam etti. Bu ilkeleri, yolumu aydınlatan bir meşale gibi sürekli yüreğimde taşıdım. ‘Her erkeğin arkasında, başarılı bir kadın vardır!’ derler. Derler de eksik söylerler. Ben diyorum ki ‘Her başarılı kadının arkasında da, mutlaka bir kadın vardır!’ Hayatımın en büyük kahramanı olan ve beni tarifi imkânsız duygularla besleyip bugünlere getiren annemin ellerinden, bir kez daha öpüyorum.”dedi.

KADIN DOSTU KENT, YERELDE SÖZ SAHİBİ GENÇLİK İÇİN TALİBİM

Kadınların yerel yönetimlerde kendilerine yer edinme zamanı olduğunu dile getiren Karagöz, “Gerek 21 yıllık resmi çalışma hayatım, gerek eğitim sürecim, gerekse 16 yıldır devam eden sivil toplum hareketlerindeki aktif rol alma sürecim içerisinde; araştırma görevleri, saha faaliyetleri ve örgütlü çalışmalar gibi bir çok kapsamlı projenin içerisinde yer aldım. Geçen zaman zarfında tamamlama imkanı bulduğum farklı eğitimlerle de kendimi bu günlere hazırladım. İşini severek yapan, insan ilişkileri noktasında esnek ama ilkeli olmanın verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe eden ve insan ilişkilerinin öğreticiliğinden faydalanmanın önemini idrak etmiş biri olarak, ekibim ile birlikte güzel işlere imza atacağımızdan eminim. ‘Sahada Yönetim’ görüşünü benimseyen belediyecilik anlayışımız; ‘Kadın Dostu Kent’, ‘Yerelde Söz Sahibi Gençlik’, ‘Kültür-Sanat Kenti Çorlu’ misyonlarımız ve örnek belediyecilik anlayışımız ile Çorlu’muza ve Trakya’mıza güzel eserler bırakmaya talibiz. Biz kadınlar; mücadele eden, yılmayan, yaşatan, can katan, umut olan varlıklarız. Severiz üretmeyi, durmadan çalışmayı, emek ve değer katmayı. Biri iki yaparız, ikiyi dört. Şimdi, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde, kadınların yerel yönetimlerde kendine yer

edinme zamanıdır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Kadınlarını geride bırakan toplum, geride kalmaya mahkûmdur.’ Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi ‘Kadınlar, değişimci ve devrimcidir’. Değişimde ve devrimde sonuna kadar gideceğiz. Sevginin egemen olduğu bir dünyada, kardeşçe bir olacağız. Akıllı kent olmaya aday, büyüyen Çorlu’ya hak ettiği hizmeti vermek için; genciyle, yaşlısıyla, emekçisiyle, işvereniyle, üreticisiyle, tüketicisiyle; dünya görüşü, yaşam tarzı, cinsiyeti, dini inancı, etnik kimliği, memleketi ve mezhebi ne olursa olsun birlikte yönetmek için içten biri, içinizden biri olarak, Çorlu Belediye Başkanlığı için Aday Adayıyım.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EVDE EŞİNE KIZAN DA MUHTARA GELİYORÖnceki Haber

EVDE EŞİNE KIZAN DA MUHTARA GELİYOR

ÇORLU’YA KADIN ELİ DEĞECEKSonraki Haber

ÇORLU’YA KADIN ELİ DEĞECEK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar