282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Çanakkale şehitleri dualarla anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale şehitleri dualarla anıldı
Abone ol
Ergene’de Çanakkale Şehitleri dualarla yad edildi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla Ergene Velimeşe Mahallesi’nde yer alan şehitlikte tören düzenlendi.

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Garnizon Komutanı Topçu Albay İlkay Günay ile Ergene Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Erden tarafında şehitlik içerisindeki anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı seslendirildi.

Şehitler için 3 el saygı atışının da yapıldığı programda okunan dualar eşliğinde şehit mezarlarına Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Garnizon Komutanı Topçu Albay İlkay Günay, askeri erkan, protokol üyeleri ve şehit aileleri tarafından karanfiller bırakıldı.

 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ikinci program ise Ergene’de eğitim öğretim veren kurumlar arasında yer alan AKA Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrencilerin müzik dinletisi sunarak, Çanakkale Zaferinin canlandırdıkları programın sonunda ise Ergene’deki okullar arasında düzenlenen Çanakkale konulu yarışmalarda derece elde eden öğrencilere ödülleri Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Garnizon Komutanı Topçu Albay İlkay Günay tarafından verildi.

Çanakkale şehitleri başta olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü ve beraberliği için gözlerini bile kırpmadan şehadet şerbetini içen şehitlerimizi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle yad ediyorum diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene şehitliğimizde düzenlenen 18 Mart Şehitlerimizi anma günü çelenk sunma programına katılarak başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan ve vatan uğruna canlarını feda edem tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anarak dualar ettim. Programların hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi başarılarından ötürü kutluyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ MESAJIÖnceki Haber

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK...

MARMARAEREĞLİSİ ŞEHİTLERİNİ ANIYORSonraki Haber

MARMARAEREĞLİSİ ŞEHİTLERİNİ ANIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar