282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5776
EURO34.8691
ALTIN2492.0

ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ GEZİLERİMİZ BAŞLIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ GEZİLERİMİZ BAŞLIYOR
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ücretsiz Çanakkale Gezilerinin 17 Mayıs Çarşamba günü başlayacağını ve 11 Haziran Pazar gününe kadar devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çanakkale Şehitliği’ne ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz gezilerimiz haftanın 3 günü (Çarşamba, Cumartesi ve Pazar) yapılacaktır” dedi.

ÇERKEZKÖY TARİHİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

‘Çerkezköy Tarihi ile Buluşmaya Devam Ediyor’ sloganı ile düzenlenen Çanakkale Gezileri ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı, Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için pandemiden önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Gezileri düzenliyoruz.

HAFTANIN 3 GÜNÜ ÜCRETSİZ ÇANAKKALE GEZİSİ

İlk etapta haftanın 3 günü tarihi yarımadaya düzenleyeceğimiz gezilerimize 17 Mayıs Çarşamba günü sabah 06.00’da başlatacağız. 11 Haziran Pazar gününe kadar her hafta Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenleyeceğimiz gezilerimiz sabah saat 06.00’da Kent Park, 06.10’da Kızılpınar eski Belediye Binası önü ve 06.15’te ise Veliköy eski Belediye Binası önünden başlayacaktır. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin rehber eşliğinde tamamlanmasının ardından akşam 17.30 sularında otobüslerimiz Çanakkale’den hareket edecek ve akşam geç saatlerde vatandaşlarımız ilçemize döneceklerdir” dedi.

HALK MASALARIMIZDA KAYITLAR BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenleyeceği gezilerin ücretsiz olduğunu ve geziye katılmak isteyen vatandaşların 9 Mayıs Salı gününden itibaren nüfus cüzdanları ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvurmalarını ve kayıt yaptırmalarını isteyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çanakkale Şehitliği gezilerine katılan vatandaşlarımıza yolda ücretsiz kumanyalarının da dağıtılacağını


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yapılandırma Ödemelerinizi Unutmayın!Önceki Haber

Yapılandırma Ödemelerinizi Unutmayın!

BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU EKİBİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİSonraki Haber

BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU EKİBİ İL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar