282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3687
EURO34.8022
ALTIN2439.7

CANDAN YÜCEER’İN TSO’YA GELMEMESİ MERAK UYANDIRDI …

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CANDAN YÜCEER’İN TSO’YA GELMEMESİ MERAK UYANDIRDI …
Abone ol
Seçim öncesi partilerin belediye başkan adayları ziyaretlerine devam ederken, Yüceer’in TSO ziyaretine katılmaması merak uyandırdı …

Seçim öncesi partilerin belediye başkan adayları ziyaretlerine devam ederken, Yüceer’in TSO ziyaretine katılmaması merak uyandırdı.

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde bütün partiler belediye başkan adaylarını belirledi.

Belirlenen adaylar, seçmene inip ziyaret programları yaparak onların oylarına talip olduklarını dile getiriyor.

Meclis üyesi adaylarıyla birlikte yapılan günlük programlara katılan belediye başkan adayları, bu ziyaretlerde seçmene promosyon ürünleri ile değişik hediyeler dağıtarak oy istiyor

Çorlu’da da seçim öncesi partilerin belediye başkan adayları çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda, Çorlu Belediye Başkanlığı yetkileri ve maddi manevi gücünü de elinde tutan Ahmet Sarıkurt, bir takım ziyaret programlarına katılıyor.

Bazı programlarda meclis üyeleriyle beraber seçmene giderken, bazı ziyaretlerde de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer’le beraber hareket ediyor.

İki başkan adayının katıldığı ziyaret ve benzeri programların bazılarında ise bazı fikir ayrışmalarının yaşandığı ve ortak bir müşterek fikirde buluşamadıkları iddia ediliyor.

 

TSO ZİYARETİNE KATILMADI …

Belediye Başkanı ve yeniden belediye başkanlığına aday olan Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na (Çorlu TSO) z,yaret programı gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarette oda başkanı İzzet Volkan tarafından karşılanan Sarıkurt ve ekibi, bir süre sohbet etti.

Fakat, programda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer’in de isminin bulunması, yapılan ziyarete Yüceer’in de katılacağının daha önceden duyurulması karşılığında ziyarette hazır bulunmaması seçim öncesi gündeme bomba gibi düştü.

Ziyaret heyetinde ismi bulunan Yüceer’in neden Sarıkurt ile birlikte TSO ziyaretine katılmadığı, Yüceer’in Çorlu TSO’yla ya da, oda başkanı Volkan’la ilgili herhangi bir sorunun bulunup bulunmadığı da siyasi ortamlarda konuşuluyor.

Öte yandan, seçim öncesi CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüceer’in TSO ziyaretine katılmamasının özel bir nedeninin olup olmadığı da merak edilen sorular arasında yer alıyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ADAYI UZUN: MARMARAEREĞLİSİ BAMBAŞKA BİR İLÇE OLACAK!Önceki Haber

BAŞKAN ADAYI UZUN: MARMARAEREĞLİSİ BAMBA...

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Projelerini ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıtmak İçin Miting DüzenliyorSonraki Haber

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar