282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4901
EURO34.9541
ALTIN2435.9

CEBECİ: ERGENE HALKI HİZMET NEDİR NASIL OLUR AK PARTİ'DE GÖRECEK!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CEBECİ: ERGENE HALKI HİZMET NEDİR NASIL OLUR AK PARTİ'DE GÖRECEK!
Abone ol
AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup sözcüsü Halil İbrahim Cebeci, bugün gerçekleştirilen AK Parti Ergene Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Ergene İlçesiyle ilgili önemli açıklamada bulunan Cebeci;" Belediyeyi aldığımız ilk an halkımız hizmet nedir, nasıl yapılır görecek."dedi.

AK Parti 81 il ve ilçede Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Ergene'de gerçekleştirilen toplantıda Meclis Üyesi Cebeci Ergene İlçesindeki güncel sorunlarla ilgili önemli açıklamada bulundu. Ergene'nin hakettiği değeri görmediğini ifade eden Cebeci;"Bizler 2019 itibari ile bu görevdeyiz. Halkımıza hizmet edeli 3 yıl olacak. Ama malesef Ergene'de de, Tekirdağ'da da muhalefet konumundayız. Tam da bu yüzden halkımızın istek ve taleplerini yerine getiremiiyoruz, yetkimiz olmadığı için ancak söylemekle yetiniyoruz.

"100 MİLYONDAN KAÇI ERGENE İÇİN HARCANDI"

Ergene Belediyesi arazileri sorgusuzca sata sata son yıllarda 100 milyon gelir elde etti. Fakat bu yıllar arasında biz Ergene'ye hiç yatırım göremiyoruz. Hunharca bir harcama var. Şeffaf değiller. Ve Ergene'ye doğru düzgün bir yatırım yok. Biz her zaman bu işin takipçisiyim. Biz 2024 seçimlerinde eminiz ki Ergene Belediyesini alacağız ve hizmet nedir, nasıl yapılır halkımıza göstereceğiz. Sadece Ergene de değil. Tekirdağ'da da durum aynı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene İlçesi için yatırım olarak ancak 9 milyon yatırım verebiliyor. Bu yatırımlar, paralar yok. 2014'de kurulan ilçemiz hala Çorlu'nun arka bahçesi gibi. Bizim belediyecilik bir anlayışımız yok. Bizler bunu sürekli gündeme getiriyoruz. Hakkaniyetli bir yatırım yapılmıyor. Bizler yatırım yapmak için çabalıyoruz. Yatırımcıları Ergenemize çekmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 

"ERGENE'YE SÖZ"

İçler acısı bir durum daha. Teski'den herkes şikayetçi. Teski'nin 1.7 trilyon borcu var. Hiçbir işlem yapamıyor. Borular delik, borular bakımsız. Açıkca diyor. Başkanı borcumuz var yapamıyoruz diyor. CHP'nin yönettiği il ve ilçeler bu durumda. Ama söz 2024'de yılında yönetimleri ele alacağız.En iyi hizmeti sunacağız. En prestijli ilçe haline getireceğiz. Ergene'yi de, Tekirdağ'ı da, Trakya'yı da hakettiği konuma AK Parti olarak bizler getireceğiz." dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
İNŞAATTAN DÜŞEN USTA MÜCADELEYİ KAYBETTİ!Önceki Haber

İNŞAATTAN DÜŞEN USTA MÜCADELEYİ KAYBETTİ...

KIZILELMA ÇORLU'DA!Sonraki Haber

KIZILELMA ÇORLU'DA!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar