282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

CEBECİ: “VATANDAŞLAR SUSUZLUKLA BAŞ BAŞA BIRAKILDI”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CEBECİ: “VATANDAŞLAR SUSUZLUKLA BAŞ BAŞA BIRAKILDI”
Abone ol
Ergene’nin konuşulmayan gerçeğini Ak Parti Meclis Üyesi Halil İbrahim Cebeci Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis olağan toplantısında dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Marmaracık Mahallesinde su kuyusunun çökmesi sonucu günlerce susuz kalması sonrası yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis olağan toplantısında Ak Parti Meclis üyesi Halil İbrahim Cebeci dile getirdi.

VATANDAŞLAR SUSUZLUKLA BAŞ BAŞA BIRAKILDI”

Meclis Üyesi Cebeci “ Ergene Marmaracıkta oluşan sorunun kuyusunun çökmesinden dolayı olduğunu biliyoruz kuyu çökebilir sonuçta diğer bir var kuyu çalışıyor. Ama kuyudaki su yeterli olmadığından dolayı su takviyesi gerekiyordu. Maalesef su takviyesi yapılamadığı için Marmaracık Mahallesi bu sıcak 40 derece havada çiftçilerin hasat zamanı tarladan eve geldiklerinde suya ihtiyaçları olduğu bir zamanda vatandaşlar susuzlukla baş başa bırakıldı. Nedeni ise çok basit, Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli bir şekilde çalışmamasından dolayı.

TANKER YETERSİZ

Marmaracık tanker yetersiz kaldığı için ve su takviyesi yetersizliğinden dolayı vatandaşlar mağdur oldu. Bu konu hakkında TESKİ daire başkanınla görüşmem oldu. Kendisi bana tanker yetersiz olduğunu 11 Tankerin Malkara ve köylerine çalıştığını Ergene’de TESKİ’ ye ait 1 tankerinin olduğunu ve bu tanker gece gündüz çalışsa da yeterli olmayacağını beyan etti.

“Ergene Belediyesi Tankerinde şoför olmadığından çalıştıramıyoruz”

TESKİ daire başkanım ilçe Ergene Belediyesi ’de gündüz su takviyesinde bulunduğunu gece ise şoför olmadığından dolayı Ergene belediyesinin tankeri çalışmadığını belirtti. Benim demem şu bu tanker takviyesi olsaydı yine üstüne basarak söylüyorum. Bu sorunu vatandaşa yaşatmazdık” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğal gaz borusu patladı; yangın üzerine kum dökülerek söndürüldüÖnceki Haber

Doğal gaz borusu patladı; yangın üzerine...

Ergene İlçesine Yeni Bir Kalıcı Eser Daha KazandırıldıSonraki Haber

Ergene İlçesine Yeni Bir Kalıcı Eser Dah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar