282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3601
EURO34.9744
ALTIN2325.3

CEM AVŞAR’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CEM AVŞAR’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET
Abone ol
CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, DEVA Partisi İl Başkan Vekili Hilal Üner Özcan, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Enes Kemal Kaya ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret etti.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret etti.

14 MAYIS’TA KRTİRİK BİR TERCİH YAPILACAK

DEVA Partisi İl Başkan Vekili Hilal Üner Özcan, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Enes Kemal Kaya ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Cem Avşar, “Türkiye 14 Mayıs’ta çok kritik bir tercih yapacak. Vatandaşlarımız ya demokrasiyi, Cumhuriyeti, adaleti, iyi yönetimi tercih edecekler ya da otokratik düzeni tercih edecekler. Bizler Millet İttifakı paydaşları olarak 14 Mayıs’ta ülkemizin aydınlık geleceğe yürüyeceğine inanıyoruz” dedi.

SOYUT KAVRAMLAR ÜZERİNDEN ALGI OLUŞTURUYORLAR

Mevcut iktidarın 2018 yılındaki vaatlerinin birçoğunu yerine getirmediğini, seçim meydanlarında soyut birkaç kavram üzerinden elindeki medya gücü ile vatandaşı etkilemeye çalıştığını belirten Milletvekili Adayı Cem Avşar, “Biz ise sahada vatandaşlarımıza sorunların somut çözüm önerilerini sunuyoruz. Programımızı, vaatlerimizi anlatıyoruz. Mitinglerden, saha çalışmalarından olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizleri umutlandırıyor” dedi.

EKONOMİK SIKINTILAR ARTTI

Ziyareti için Milletvekili Adayı Cem Avşar’a teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Seçimlere yaklaşık 20 gün kaldı ama sanki iktidar 20 yıldır iktidarda kendisi yokmuş gibi vaatlerde bulunuyor. Vatandaşlarımız geçim sıkıntısı çekiyor. 1 ay önce açtığımız Halk Ekmek Fabrikası ekmeği 3 TL’ye satmaya başlayınca halk ekmek büfelerinin önünde yağmurda, soğukta uzun kuyruklar oluşmaya başladı.  Vatandaşlarımızın ekonomik olarak yaşadığı sıkıntıları görüyoruz. Vatandaşlarımız artık bu geçinme, barınma ile ilgili sıkıntılar başta olmak üzere sorunlarına çözüm istiyor” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEVLANA İLKOKULU ÖĞRENCİSİ ELİF ADA AKGÜN ATLETİZİM 60 METRE İL BİRİNCİSİ OLDUÖnceki Haber

MEVLANA İLKOKULU ÖĞRENCİSİ ELİF ADA AKGÜ...

Çorlu’nun Yeni Müzesi Ters Ev 23 Nisan’da AçıldıSonraki Haber

Çorlu’nun Yeni Müzesi Ters Ev 23 Nisan’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar