282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
Abone ol
Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türk Basınından sansürün kaldırıldığı gün olan 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla bölgemizde görev yapan yazılı, görsel ve internet medyası çalışanları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

KATKIDA BULUNUYORSUNUZ

Programa katılan basın emekçilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bölgemiz için herkes bir mücadele halinde. Sizler de vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü vazifesi görerek bu mücadeleye katkıda bulunuyorsunuz. Mücadele ortaya koyan tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramını kutluyorum, kolaylıklar diliyorum, başarılar temenni ediyorum” dedi.

İŞLERİMİZİ TOPARLIYORUZ

Belediye Başkanlığı döneminde 9.5 yılı geride bırakmak üzere olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “7 ay gibi bir görev süremiz kaldı. Artık hem işlerimizi toparlıyoruz, hem de yeni seçim döneminin hazırlıklarına başlıyoruz. İnşallah bu süreç ilçemize ve bölgemize hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

DÜĞÜN SALONLARI HIZLA YÜKSELİYOR

Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi’nin artık sonuna gelindiğini, Köşem Meydanı’ndaki çalışmaların da tamamlandığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Kent Kütüphanemizin açılışını yaptık. Çok ciddi bir asfalt çalışmamız başlayacak Ağustos ayı itibari ile. Önemsediğim işlerden bir tanesi de Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi Düğün Salonu yapım çalışmaları. Her iki salonumuzun inşaatı devam ediyor. Bir aksilik olmaz ise 3-4 ay sonra hizmete açılacak” diye konuştu.

SİYASETİN RÜZGARINA KENDİMİZİ BIRAKACAĞIZ

Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda 2. Etap çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kent Ormanımızın ihalesine çıktık. Yürüyüş yolları vs. gibi alanlarda çalışmalar başladı. Orada da 3-4 ay gibi bir zamanda işleri tamamlayacağız. O bölgede bir Biyolojik Gölet yapacağız. Şu anda onun ihalesine hazırlanıyoruz. Hedefimiz devam eden işlerimizi Kasım ayı sonu gibi tamamen toparlayarak kendimizi siyasetin rüzgarına bırakmak” açıklamasında bulundu.

EKMEK ÜRETİM KAPASİTESİ ARTACAK

Ağustos ayının ikinci yarısı itibari ile Halk Ekmek Fabrikası’nın kapasitesinin günlük 50 bin civarına çıkacağını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy’ü sağlıklı ve ucuz ekmek ile buluşturmaya devam edeceğiz. Kapasitemizi en az iki katı arttıracağız. Satış noktamızı 9’dan 12’ye çıkaracağız. Bazılarının yerlerini değiştireceğiz. Satış saatleri sabah 08.00-09.00 gibi başlayacak, akşama kadar devam edecek. Ekmek çeşitliliği artacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Buğday’ın Atası Olan Siyezin Hasadını GerçekleştirdiÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Buğday’ın Atası Olan S...

GELEN ZAMLAR BELEDİYE ÇALIŞMALARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR!Sonraki Haber

GELEN ZAMLAR BELEDİYE ÇALIŞMALARINI OLUM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar