282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5766
EURO34.9195
ALTIN2436.3

Çerkezköy Belediyesi 8. KURTULUŞ KOŞUSU KAYITLARI BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çerkezköy Belediyesi 8. KURTULUŞ KOŞUSU KAYITLARI BAŞLADI
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel Kurtuluş Koşusu’nun bu yıl 8’incisi düzenlenecek.

SON BAŞVURU GÜNÜ 25 EKİM

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Kurtuluş Koşusu’na müracaatlar 18 Ekim Salı günü itibari ile başladı. 29 Ekim Cumartesi günü tören etkinliklerinin ardından saat 11.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan 8. Kurtuluş Koşusu’na 15 yaş ve üzeri herkes başvurabilecek. 2 kilometrelik parkurda gerçekleşecek kurtuluş koşusuna katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız 25 Ekim Salı günü saat 17.00’a kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masasına müracaat ederek kayıt yaptırabilirler.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nce düzenlenen kurtuluş koşusunun 29 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de başlayacağını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kurtuluş koşumuzun startını Cumhuriyet Meydanımızdan vereceğiz. Katılımcılar Atatürk Caddesi’nden Narin Kavşağı’na kadar koşacaklar ve oradan tekrar başlangıç noktasına dönecekler. Koşu öncesi tüm katılımcılara t-shirt ve göğüs numarası dağıtılacak” diye konuştu.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Kurtuluş koşusuna katılan herkese günün anısına katılım madalyası verileceğini sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Koşuda dereceye giren sporculara kupa ve madalya takdim edilecek. Ayrıca erkekler 1’incisi ile kadınlar 1’incisine yarım altın, erkekler 2’ncisi ve kadınlar 2’ncisine çeyrek altın, erkekler 3’üncüsü ve kadınlar 3’üncüsüne de gram altın hediye edilecek” ifadelerini kullandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Hobi Bahçeleri İçin Başvurular BaşladıÖnceki Haber

Çorlu Belediyesi Hobi Bahçeleri İçin Baş...

Ergene’de Haftanın Spor PanoramasıSonraki Haber

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar