282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Çerkezköy’de engelli gençler hayallerini gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çerkezköy’de engelli gençler hayallerini gerçekleştirdi
Abone ol
Çerkezköy’de engelli gençler hayallerini gerçekleştirdi

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy ilçesinde Engelliler Haftası’nda engelli gençler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte, polis üniformaları giyip, araçlarla gezerek, hayallerini gerçekleştirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Engelliler Haftası’nda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile etkinlik düzenledi. Etkinlikte dernek üyesi  Ümit Pıtırlı ve Halim Kıral, polis üniforması giyerek 
dernek önüne gelen resmi polis aracı ve motorize trafik polisi ekipleriyle birlikte eşliğinde şehir turu atarak bir günlüğüne de olsa hayallerini gerçekleştirdiler. Dernek üyelerinden Ümit Pıtırlı çok mutlu olduğunu belirterek, ”Polisleri çok seviyorum. Hayalini kurduğum motosikletli trafik polisi oldum. Polis kıyafetimi de giyerek motosikletle şehir turu yaptım. Bu imkanı bana sağlayan polis ağabeylerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Dernek üyelerinden Tuğrulcan Baştürk ise etkinlikler kapsamında çocukluktan beri hayalini gerçekleştirdiği VİP araçla şehir turu attı. Annesi Emel Baştürk ile birlikte VİP araçta unutulmaz bir gün yaşayan Baştürk kendisine bu imkanı sağlayan herkese teşekkür etti. Anne Emel Baştürk, ”Tuğrulcan’ın çocukluktan beri iki hayali vardı. Birincisi VİP araçla tur atmak, ikincisi ise beş yıldızlı otel sahibi olmaktı. İlk hayalini gerçekleştiriyoruz. İmkan sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, ”Üyelerimizden Ümit Pıtırlı yunus motoruna, Halim Kıral resmi polis arabasına, Tuğrulcan Baştürk ise VİP araçla şehir turu atmak istedi. Kendileri unutulmaz bir gün yaşadılar. Bugün çocuklarımızın hayalini gerçekleştiren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.(DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apartmanın mazgal demirlerini böyle çaldıÖnceki Haber

Apartmanın mazgal demirlerini böyle çald...

FETÖ şüphelisi eski öğretmen, Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı Sonraki Haber

FETÖ şüphelisi eski öğretmen, Yunanistan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar