282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.496
EURO34.9443
ALTIN2429.3

ÇERKEZKÖYDE İFTAR SOFRASI BAĞLIK MAHALLEMİZDE KURULDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇERKEZKÖYDE İFTAR SOFRASI BAĞLIK MAHALLEMİZDE KURULDU
Abone ol
31 Mart Cuma günü Veliköy ve 1 Nisan Cumartesi günü Kızılpınar Mahallelerimizde kurulan mahalle iftarlarımız 2 Nisan Pazar günü Bağlık Mahallemizde kurulan mahalle iftarı ile devam etti.

Çerkezköy Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana her Ramazan ayında mahalle iftarları düzenlediklerini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu yılki mahalle iftarlarımıza Veliköy ve Kızılpınar ile başladık. Üçüncü mahalle iftarımız da ise 2 Nisan Pazar günü Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin bahçesinde Bağlık Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimiz ile aynı iftar sofrası etrafında buluşmanın heyecanını, mutluluğunu, huzurunu yaşadık” dedi.

VELİKÖY VE BAĞLIK MAHALLE İFTARLARINA

ATILIM BETON VE ESKA SPONSOR OLDU

Çerkezköy Belediyesi olarak Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarın sponsorluğunu Eska Emlak ve İnşaat firmasının yaptığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Veliköy Mahallemizdeki ilk iftarımızın sponsorluğunu Atılım Beton, Bağlık Mahallesi’nde düzenlediğimiz iftarımızın sponsorluğunu ise Eska Emlak ve İnşaat Firmaları yaptı. Her iki firmamızın sahiplerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDECEK

“Bağlık Mahallemizde kurduğumuz iftar soframızda bizlerle beraber olan Bağlık Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde devam edeceğini söyledi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bağlık Mahallesi’nde kurulan mahalle iftarına, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile Bağlık Mahallesi’nde yaşayan binlerce vatandaşımız katılarak, aynı sofra etrafında oruçlar, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlı Tarihini Sahneye Taşı Liselerarası Tiyatro Yarışması sonuçlandıÖnceki Haber

Şanlı Tarihini Sahneye Taşı Liselerarası...

Küçük Öğrenciler Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesini Ziyaret EttiSonraki Haber

Küçük Öğrenciler Başöğretmen Mustafa Kem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar