282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5748
EURO35.0319
ALTIN2435.1

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK KONULARINA ÖNEM VERİYORUZ !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK KONULARINA ÖNEM VERİYORUZ !
Abone ol
Geçtiğimiz aylarda vatandaşın hizmetine açılan Çorlu Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti heyeti basın mensuplarıyla da bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Merkez Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya başkanlığında, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve il ilçe yöneticileri Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. AK Parti Genel Merkez Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya millet bahçesinde oturan vatandaşlarla selamlaştıktan sonra basın mensuplarına konuştu. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin kısa bir konuşma yaptıktan sonra söze Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a bıraktı. Özcan yaptığı konuşmada, “Bugün Çorlu’da teşkilatta bir araya geldi, çevre şehirciliği ilgilendiren konuları kısaca görüştük. 2023 seçimleri öncesinde Tekirdağ’da çevre ve şehircilik konularında neler var, neler yapılıyor. AK Parti belediyelerinin projelerini masaya yatıracağız. Onların beklentilerini alacağız, ilgili bakanlıklara ve Cumhurbaşkanlığına iletilmesinde inşallah Oğuzhan Beyden de destek alacağız.”dedi.

81 İLDE 81 MİLYON METRE KARE MİLLET BAHÇESİ

Çorlu Millet Bahçesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ise yaptığı açıklamada, “Millet bahçeleri bilindiği gibi Çevre şehircilik ve kültür başkanlığımızın, Çevre Bakanlığımızın ve Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ortaya koyduğu Türkiye’deki en önemli kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesidir. Yine Çorlu’da çok güzel bir Millet Bahçesi’ni hak etmiştir ve bu alan düzenlenmiştir. Küçük eksiklikler olsa da inşallah onlar da düzeltilecektir. Şunu ifade etmek isterim, Çorlu hem Marmara hem Türkiye’miz için çok önemli bir ilçemiz. Bu anlamda Çorlu’da yapılması gereken birçok çalışma var, ilçe ve il başkanımız bu konuları Ankara’da çok ciddi takip ediyorlar. Millet Bahçeleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu anlamdaki çevre hassasiyetinin şehir il ilçe merkezlerindeki en önemli göstergeleridir. Bugün 443 millet bahçesi planlanıyor Türkiye’de bunlardan şu anda 127 tanesi tamamlanmış durumda, bunların 97 tanesinin açılışı bitmiş durumda, halkımızın kullanımında. Bu şu demek 81 ilde 81 milyon metre kare millet bahçesi alanıyla, bu millet bahçeleri şehrin en ücra yerlerinde değil şehirlerin merkezinde yer alıyor. Şehrin tam merkezinde şehrin en değerli yerlerinde bundan 10-15 sene sonra ağaçların da büyümesiyle Çorlu’nun en kıymetli yeri millet bahçesi olarak gelecek nesillere bırakılacak.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ İÇİN TOPLAM 4,5 MİLYAR TL’LİK YATIRIM YAPTIK !Önceki Haber

TEKİRDAĞ İÇİN TOPLAM 4,5 MİLYAR TL’LİK Y...

Dereköy Sınır Kapısı Temmuz ayında Yük Taşımacılığı’na açılıyor.Sonraki Haber

Dereköy Sınır Kapısı Temmuz ayında Yük T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar