282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5217
EURO34.853
ALTIN2477.6

CHP HEYETİ MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP HEYETİ MUHTARLARI ZİYARET ETTİ
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, İl Yönetimi, partililer ve Milletvekili Aday Adayları ile birlikte CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı ve 12 Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Ziyaretlerde Belediye Başkanımız Vahap Akay da İl Başkanı Volkan Nallar’a eşlik etti.

CHP İl Başkanı Volkan Nallar ve beraberindeki heyet ilk olarak CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı Binasında partililerle bir araya geldi. Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Berrin Başol, Tamer Zeybek, İsmail Çelebi, İsmail Doğaroğlu, İlke Tunalı Şener ve Nurcan Karaca, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Akın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve partililer yer aldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU 13. CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

İlçe Binasında gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Seçim startını verdik. Hep birlikte el ele, kol kola mücadele ederek 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi. Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi’nde geniş katılımlı bir toplantı yaptıklarını kaydeden Dönmez, “Toplantıda özellikle sandıkla ilgili yapılması gerekenler, hakkında üyelerimizle, gönüllülerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Seçmen listelerimiz 20 Mart’ta askıya çıkarıldı. Listeler 2 Nisan’a kadar askıda kalacak. Bu sürede herkesin seçmen bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor” dedi.

HERKES SEÇMEN LİSTELERİNİ KONTROL ETSİN

Ayfer Dönmez’in ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Gerek demokrasinin doğru işlemesi için gerekse sağlıklı ve güvenli bir seçim için askıdaki tüm listeleri ay sonuna kadar herkesin kontrol etmek gibi bir mecburiyeti var. Önümüzde 7-8 gün var. Her gün bunu hatırlatma ihtiyacı içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı.

BUGÜN ÇERKEZKÖY’DEYİZ

Toplantı, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar’ın konuşması ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü dile getiren CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, “Tekirdağ genelinde ilçe ilçe ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de İl Yönetimimiz ile birlikte Çerkezköy’e geldik. Belediye Başkanımız Vahap Akay, İl ve İlçe yönetiminden arkadaşlarımız ve Milletvekili aday adaylarımızla birlikte buradan çıkıp Mahalle Muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

CHP İlçe Binası’ndaki toplantının ardından İl Başkanı Volkan Nallar, Belediye Başkanı Vahap Akay ve partililer ile birlikte kentimizdeki 12 Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönül Sofraları ilk olarak Atatürk Mahallesinde kurulduÖnceki Haber

Gönül Sofraları ilk olarak Atatürk Mahal...

TREDAŞ, MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BAŞARI ÖDÜLÜ “A.C.E AWARDS”TA 3. KEZ SEKTÖR LİDERİSonraki Haber

TREDAŞ, MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BAŞ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar