282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.545
EURO34.8526
ALTIN2437.9

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun’un 10 Kasım mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun’un 10 Kasım mesajı
Abone ol
Dünya tarihinin en büyük devrimcilerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık bir yörüngeye oturtmuştur. Atatürk, istibdatçılara ve milli iradeye karşı tüm güçlerle savaşımda ilham kaynağımız, gücümüz olmaya devam edecektir. Tüm dünyada saygı ile anılan, hala milletimizin kalbinde yaşayan Atatürk, Cumhuriyetimizin 100. yılında Anıtkabir’e akan vatandaşlarımızın da gösterdiği üzere ülkemizin birleştirici kurucu lideridir.

Atatürk’ün NUTUK’ta ifade ettiği gibi “Türk Milletini medeni dünyada layık olduğu yere yükseltmek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni sarsılmaz temelleri üzerinde her gün daha çok güçlendirmek ve bunun için istibdat fikrini tarihe gömmek!” en büyük ülkümüz olacaktır.

Atatürk’ün harekete geçirdiği Kuvayı Milliye ruhu, bu ülkenin kurtuluşu ve kuruluşu olmuştur. Savaştan, barışa; kurtuluştan kuruluşa kadar tüm evrelerde yetkiyi milletten isteyen, milli egemenliğin üstünde güç görmeyen, çağının liderleri diktatörlüklere giderken, ülkesi için daima demokrasi isteyen Atatürk, bugünümüz ve yarınımızdır.

Anadolu’ya; çağını aşan devrimler ile aydınlanma getiren, ülkemizi Ortadoğu’nun geri kalmış ve demokrasinin çok uzağına düşmüş ülkelerinden ayrıştıran, ulusumuzu bağımsızlık, özgürlük ve ulusal onur ile taçlandıran Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’dir.

Savaştan, barışa; kurtuluştan kuruluşa kadar tüm evrelerde yetkiyi milletten isteyen, milli egemenliğin üstünde güç görmeyen, çağının liderleri diktatörlüklere giderken, ülkesi için daima demokrasi isteyen Ulu Önderimiz Atatürk’ü vefatının 85. Yılında minnet, şükran ve rahmetle anarım.

 

 

Dr. İlhami Özcan AYGUN

CHP Tekirdağ Milletvekili

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu’da fuhuş operasyonunda 3 tutuklamaÖnceki Haber

Çorlu’da fuhuş operasyonunda 3 tutuklama

Her İnsanın Bir Ülkesi Vardır Fakat Her Ülkenin Bir Mustafa Kemal’i YokturSonraki Haber

Her İnsanın Bir Ülkesi Vardır Fakat Her...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar