282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3568
EURO35.0124
ALTIN2324.2

ÇOCUKLARDAN, SEVİMLİ DOSTLARIMIZA ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇOCUKLARDAN, SEVİMLİ DOSTLARIMIZA ZİYARET
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde çocuklara hayvan sevgisi aşılamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla kentimizdeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerini Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde ağırladı. Etkinlikte, çocuklar barınağı gezerek hayvanları sevdi.

Çerkezköylü çocuklar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel düzenlenen etkinlikte Çerkezköy Belediyesi Veterinerleri eşliğinde hem hayvan barınağımızı gezdiler hem de minik dostlarımızla keyifli vakit geçirdiler. Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, kentimiz genelindeki okullardan çok sayıda öğrenci katıldı.

BU DUYARLILIĞI HAYATIMIZIN HER ANINA YAYMALIYIZ

Bütün canlıların bu dünyada yaşama hakkı olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak çok önemli. Sokak hayvanlarını sahiplendirmek ve hayvan sevgisini güçlendirmek kapsamında bu gibi etkinlikleri çok önemsiyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için doğayı, hayvanları ve tüm ekolojik dengeyi korumalıyız. Hayvanları sadece 4 Ekim’de hatırlamak yetmez. Bu duyarlılığı hayatımızın her anına yaymalıyız” dedi.

BURASI ÇOK GÜZEL BİR YER

Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kentimizin 19 farklı noktasında oluşturduğumuz besleme noktalarına periyodik olarak mama takviyesi yapıldığını sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, etkinliğe katılan tüm çocuklara, hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.  Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sevimli dostlarımızla vakit geçiren çocuklarımız, “Burası çok güzel bir yer. Çok eğlendik. Hayvanlar da çok güzel” diyerek etkinliğe katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler Ergene Belediyesi Barınağında Bulunan Sevimli Dostlarını Ziyaret EttilerÖnceki Haber

Öğrenciler Ergene Belediyesi Barınağında...

Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ şüphelisi yakalandıSonraki Haber

Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ şüpheli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar