282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2475
EURO35.1725
ALTIN2468.7

Çorlu TSO'dan Başkan Baysan'a İade-i Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu TSO'dan Başkan Baysan'a İade-i Ziyaret
Abone ol
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve meclis üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın beraberinde meclis üyeleriyle birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ile meclis ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretlerinin ardından, Başkan Noyan ve Başkan Volkan meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çorlu Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim ve meclis başkan ve üyelerini tekrar tebrik ederek, "Bizler bir ve beraber olarak hareket ettiğimiz müddetçe bölgemizde yatırımlar daha da artacak ve beraberinde istihdam çoğalacak. Çorlumuzun daha da modernleşmesi için daha çok çaba sarf edeceğiz. Bizim ortak değerimiz Çorlumuzdur. Çorlumuz için de ele ele gönül gönüle vererek ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Başkan Baysan'ın ardından konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Çorlu birlikte çok daha güçlü” sloganı ile yola çıktıklarını ve süreç içerisinde birlik ve beraberliğin çok önemli olacağını söyledi. Başkan Volkan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği destekli Nefes Kredi konusunda üyelerine önemli kazanımlar sağladıklarını belirterek herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Son olarak konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ise ortak paydanın Çorlu olduğunu söyleyerek Çorlu TSO’nun üyelerinin menfaatleri için çalışacaklarını ve hep birlikte hareket edildiğinde sorunların daha hızlı çözümleneceğini dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trend Arena Çocuk İstismarına Dur Diyor!Önceki Haber

Trend Arena Çocuk İstismarına Dur Diyor!

VOLKAN VE EKİBİNİN İLK İCRAATI NEFES KREDİSİ OLDUSonraki Haber

VOLKAN VE EKİBİNİN İLK İCRAATI NEFES KRE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar