282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Çorlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Turnuvası Sona Erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Turnuvası Sona Erdi
Abone ol
Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu'nda 4 ayrı yaş grubunda düzenlenen 2. Geleneksel 30 Ağustos Zafer Turnuvası sona erdi. Turnuvayı izleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tüm sporculara başarılar diledi.

Çorlu'daki futbol kulüplerinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kulüplerin de katılımıyla düzenlenen 2. Geleneksel 30 Ağustos Zafer Turnuvası'nda 34 takım ve 620 sporcu mücadele etti. 50 antrenör, 16 hakem ve 10 saha görevlisinin yönetim ve gözetiminde düzenlenen turnuvada 2009, 2010, 2011 ve 2012 yaş gruplarındaki sporcular mücadele etti.

U14 kategorisinde Beşyüzevler Spor Kulübü, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü, Eroğlu Spor Kulübü ve Kapaklı Spor Kulübü takımları kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Müsabakaların sonunda Eroğlu Spor Kulübü şampiyon olurken, Kapaklı Spor Kulübü ikinci, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü üçüncü oldu.

U13 kategorisinde ise Beylikdüzü Spor Kulübü, Çerkezgücü Spor Kulübü, Çorlu Altınoran Spor Kulübü, Çorlu Fener Spor Kulübü, Çorlu İdman Ocağı Spor Kulübü, Ergene Gençlik Spor Kulübü, E. Sancaktar Spor Kulübü, Kapaklı Spor Kulübü, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü ve Sağlık Spor Kulübü futbol takımları karşı karşıya geldi. Maçlar sonunda Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü şampiyonluğa ulaşırken, Çorlu Fener Spor Kulübü ikinci, Kapaklı Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.

U12 kategorisinde iki ayrı grupta karşı karşıya gelen Beşyüzevler Spor Kulübü, Çerkezköy 1923 Spor Kulübü, Çorlu Altınoran Spor Kulübü, Çorlu Altınordu Spor Kulübü, Çorlu Fener Spor Kulübü, Çorlu İdman Ocağı Spor Kulübü, Edirne Birlik Spor Kulübü, E. Sancaktar Spor Kulübü, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü ve Lüleburgaz Yıldırım Spor Kulübü şampiyonluk için ter döktü. Mücadeleler sonunda şampiyonluk kupasını E. Sancaktar Spor Kulübü kazanırken, Lüleburgaz Yıldırım Spor Kulübü ikinci, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü üçüncü oldu.

U11 kategorisinde ise Çerkezköy 1923 Spor Kulübü (siyah ve kırmızı takımlar), Çorlu Fener Spor Kulübü (kırmızı ve lacivert takımlar), Çorlu İdman Ocağı Spor Kulübü, Edirne Birlik Spor Kulübü, İstanbul Olimpik Spor Kulübü, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü ve Sağlık Spor Kulübü (kırmızı ve lacivert takımlar) iki ayrı grupta mücadele etti. Müsabakaların sonunda Edirne Birlik Spor Kulübü şampiyonluk kupasının sahibi olurken, İstanbul Olimpik Spor Kulübü ikinciliği, Çorlu Fener Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde eden takımlar oldu.

Müsabakaları takip eden ve turnuva sonunda takımları tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 2. Geleneksel 30 Ağustos Zafer Turnuvası'na katılan tüm takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü Başkanı Alekber Berker, Başkan Yardımcısı Yılmaz Arıcı, Genel Kaptan Faruk Nafiz Durmuş, Organizasyon Komitesi Sorumlusu Olgun Koçu, müsabaka hakemleri ile organizasyonda görev alanlara teşekkür ederek, Çorlu'nun Avrupa Spor Kenti olarak her zaman spor ve sporcuların yanında yer alacağını belirtti.

Turnuvanın sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hasan Güngör tarafından 2. Geleneksel 30 Ağustos Zafer Turnuvası'nda dereceye giren takımlara ödül ve madalyaları takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesinden amatör spor kulüplerine 4 milyon TL’lik katkıÖnceki Haber

Ergene Belediyesinden amatör spor kulüpl...

Tekirdağ’da kaçak tütün operasyonuSonraki Haber

Tekirdağ’da kaçak tütün operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar