282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3273
EURO35.078
ALTIN2280.9

Çorlu Belediyesi Sahada Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu Belediyesi Sahada Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor
Abone ol
Çorlu Belediyesi ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentimizde geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Havuzlar Mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler 10 personel ve 4 iş makinesi ile cadde ve sokakları büyük bir özveriyle temizledi. Parklardaki çöp ve atıkları toplayan ekipler vatandaşların talebi üzerine inşaat atıklarını da ortadan kaldırdı.

Atıklar Ortadan Kaldırıldı

İlçe genelinde görüntü kirliliği oluşturan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklar vatandaşların talebi üzerine katı atık toplama, taşıma ve bertaraf ücreti karşılığında Çorlu Belediyesi ekiplerince temizlendi. Ayrıca yine vatandaşların talebi üzerine atık elektronik eşyalar toplanarak geri dönüşüme katkı sağlandı.

Yol Temizliği Gerçekleştirildi

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Havuzlar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit taşı döşeme çalışmaları sonrasında yolda biriken inşaat malzemeleri ile kumların temizliğini de gerçekleştiren temizlik ekipleri, yeni yolların daha güzel görünmesi için de ayrıca çalışma sürdürüyor.

‘Her Hafta İki Mahalle Temizlenecek’

Çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Havuzlar Mahallemizde temizlik çalışması gerçekleştirerek vatandaşlarımızın daha güzel ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağladı. Bundan böyle her hafta iki mahallemizde bu şekilde kapsamlı çalışmalar gerçekleştirilecek. Ayrıca inşaat yıkıntılarının taşınması ve elektronik atıkların toplanması hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 99 59 no.lu iletişim numarasından bilgi alabilirler.” şeklinde konuştu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu İçin Arsa Devri YapıldıÖnceki Haber

Çorlu Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu İçin...

Başkan Yüksel muhtarlarla bir araya geldiSonraki Haber

Başkan Yüksel muhtarlarla bir araya geld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar