282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4456
EURO34.7929
ALTIN2442.4

Çorlu Belediyesi’nde Koronavirüse Karşı Tedbirler Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu Belediyesi’nde Koronavirüse Karşı Tedbirler Sürüyor
Abone ol
Çorlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı önlem almaya devam ediyor. Belediye çalışanlarının ve belediyeye gelen ziyaretçilerin giriş kapısında cihazlarla ateş ölçümü yapılıyor.

Belediye görevlileri tarafından, çalışan personelin ve belediye hizmet binasına gelen vatandaşların temassız ölçüm cihazı ile ateşi ölçülüyor. Ateşi 38 derecenin üstünde olan vatandaşlar hastanelere yönlendiriliyor. Ateş ölçümünün ardından ellerini dezenfekte eden vatandaşlar binaya giriş yapabiliyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un, “Risk almıyoruz, önlem alıyoruz.” sözleri doğrultusunda her türlü tedbiri alan Çorlu Belediyesi ekipleri, gece gündüz kentte ilaçlama yapmaya devam ediyor. Huzurevi, mahalle muhtarlıkları ve yoğun olarak kullanılan ana cadde arterlerine kadar pek çok yer koronavirüse karşı önlem amaçlı tekrar tekrar dezenfekte ediliyor.

‘Topyekûn Mücadeleye Giriştik’

Belediye ekipleri çöp konteynerlerini ve çevrelerini, semt pazarlarını, belediye hizmet binalarını, toplu taşıma duraklarını dezenfekte ederek Çorlu halkının sağlığı için çalışıyor. Alınan önlemlerin gerekliliğinin altını çizen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Tüm dünyada yıkıcı sonuçlara sebep olan ve pek çok ülkeyi olumsuz etkisi altına alan koronavirüse karşı topyekûn mücadeleye giriştik. Belediye personelimiz büyük bir özveriyle tüm kentimizde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

‘Vatandaşlarımızda da Büyük Bir Görev Düşüyor’

Belediyemiz görevlerini yerine getirirken vatandaşlarımıza da pek çok görev düşüyor. Bizler büyük bir titizlikle bu olağanüstü durumla mücadele ederken değerli vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyoruz. Mesela belediyemize gelmeden e-belediye sistemi üzerinden vatandaşlarımız pek çok işlemlerini gerçekleştirebilirler. Belediye hizmet binamıza gelen vatandaşlarımız ise personelimiz tarafından cihazlarla ateş ölçümü yapılarak binaya kabul edilecekler. Tüm halkımızın bu konuya büyük bir hassasiyetle yaklaşmasını rica ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Koronavirüse karşı ateş ölçme önlemi hem belediye personeli hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Çorlu halkı başarılı uygulamaları ve aldıkları önlemler dolayısıyla Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi Şehitlerini AnıyoÖnceki Haber

Marmaraereğlisi Şehitlerini Anıyo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hastalığın kontrol altında tutulmasıyla ilgili önlemleri hayata geçirdikSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hastalığın kontro...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar