282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

ÇORLU ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN ANLAMLI YARDIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN ANLAMLI YARDIM
Abone ol
Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Çorlu Esnafı adına, ihtiyaç sahibi hasta, engelli ve yaşlıların kullanımı için Çorlu Devlet Hastanesi’ ne 5 Adet, İlçemizde eğitim gören engelli bireyler için Çorlu Özel Eğitim Meslek Okulu’na 5 Adet, engelli ve ihtiyaç sahibi bireylere teslim edilmesi için Çorlu Sakatlar Derneği’ne 5 Adet tekerlekli sandalye teslim edildi.

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Karıksız, ‘’Engelli vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları bir nebze olsun hafifletebilmek için Çorlu Esnafımız adına yönetim kurulu arkadaşları ile bu çalışmayı başlattıklarını’’ söyledi.

Her bireyin potansiyel bir engelli adayı olduğu toplumda yaşadıkları her türlü zorluğa göğüs gererek hayata tutunmaya çalışan engelli vatandaşlara Çorlu Esnafımız adına, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, destek olmaya çalıştıklarını belirten Recep Karıksız, sadece bir gün değil her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini vurguladı.

 Engelli vatandaşların da bu toplumun vazgeçilmez bir parçası olduğunun bilincinde olduklarına dikkati çeken Karıksız, şunları kaydetti: “Her zaman zorda kalan mazlum ve mağdurun yanında yer almaya çalışan, ihtiyaç sahibinin elinden tutmaya gayret eden esnaflarımız adına, odamız bünyesinden 10 adet, yardımseverler vasıtasıyla da 5 adet tekerlekli sandalye temin ettik ve bugün bir farkındalık yaratmak, bağışların ne kadar önemli olduğunu vurgulamak amacıyla teslimini gerçekleştirdik.  

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın daha rahat dışarı çıkabilmeleri için küçük bir desteğimiz dolayısıyla yaşadığımız heyecan ve mutluluğu da ayrıca ifade etmek istiyorum. Onlara bu mutluluğu yaşatmamıza vesile olan Çorlu Esnafımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçil Erzan, Çorlu’da aldığı daireyi 21 gün sonra satmışÖnceki Haber

Seçil Erzan, Çorlu’da aldığı daireyi 21...

Çerkezköy’de 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda 5 tutuklamaSonraki Haber

Çerkezköy’de 3 kişinin yaralandığı silah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar