282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3313
EURO35.091
ALTIN2299.6

Çorlu Gazeteciler Derneği’ne 10 Ocak Ziyaretleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu Gazeteciler Derneği’ne 10 Ocak Ziyaretleri
Abone ol
10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Çorlu Gazeteciler Derneği’ni, Çorlu eski Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve yönetimi, Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri gazeteciler günü nedeniyle ayrı ayrı ziyaret gerçekleştirdiler.

Ünal Baysan; “Başarılı Çalışmaları Takdir Ediyorum”

Çorlu eski Belediye Başkanı Ünal Baysan; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Doğru, tarafsız bir şekilde bu mesleği yerine getiren tüm gazetecilerimizin gününü kutluyor Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yaptığı başarılı çalışmaları takdir ediyorum” dedi.

Özgür Ertaş; “Yanınızda Olduğumuzu Bilmenizi İsteriz”

CHP Çorlu İlçe Başkanı Avukat Özgür Ertaş; “Yaptığınız başarılı çalışmalar her zaman halkımızdan büyük takdir topluyor. Kamu yararına çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun. Çorlu’nun yararına yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz ve bizlerde sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Doğru, tarafsız ve özgür bir şekilde bu mesleği sürdüren tüm gazetecilerimizi kutluyor, Çorlu Gazeteciler Derneği ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alican Yılmaz; “Bizler İçin Çok Değerlisiniz”

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz; “Bizlerin her zaman yanında olan gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun. Çorlu’da bizlerin sesi, kulağı ve gözü olan gazetecilerimiz gece-gündüz demeden aralıksız bir şekilde bu mesleği en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bizlerin sesimizi vatandaşlara duyurmada en büyük görev sizlerin, bu yüzden de bizler için çok değerlisiniz. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yıllardan bu yana yaptığı başarılı çalışmaları da yakından biliyor ve takip ediyoruz. Bundan sonra daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Mustafa İnci; “Gazetecilerimizin Her Zaman Yanındayız”

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa İnci; “Başkanımız Yavuz Uylaş İstanbul’da olması nedeniyle ziyarete katılmadı. Bizlerin her zaman sesi, kulağı ve gözü olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gazetecilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Çorlu Gazeteciler Derneğimize çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Levent Silistre; “Teşekkür Ederim”

Ziyaretlerde, Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri dernek binasında gün boyunca misafir ettiği kişi ve kurumların temsilcileriyle sohbet edip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretler nedeniyle Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Bizleri hatırlayan, ziyaret eden ve Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlayan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Basın Çalışanları Mesleki Düzenleme BekliyorÖnceki Haber

Basın Çalışanları Mesleki Düzenleme Bekl...

Süleymanpaşa Belediyesi, Dijital Kütüphane Projesine start verdiSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi, Dijital Kütüpha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar