282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3287
EURO35.0476
ALTIN2282.0

ÇORLU MADENİ EŞYA VE ELEKTRİKLİ ALETLER SANATKARLARI ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI UĞUR;

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU MADENİ EŞYA VE ELEKTRİKLİ ALETLER SANATKARLARI ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI UĞUR;
Abone ol
“Birlikte yürüyerek büyümek için, hizmette daha etkili ve esnafın yanında bir oda yönetimi hayal ediyoruz”

Yaklaşan oda seçimleri öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Murat Uğur, daha dinamik, daha heyecanlı, daha esnafın yanında ve her anlamda daha etkili bir oda olmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Uğur, kendilerinden önce yapılanların üzerine daha fazlalarını koyarak oda esnafına hizmet etmek için ekibiyle birlikte göreve talip olduklarını belirterek, ‘’Tarihimizde var olan ahilik kültürüyle birlikte yürümek için sen ben demeden çıktığımız bu yolda birlikte başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır. İçerisinde bulunduğumuz seçim sürecinin sonunda, küçük esnaf prangasını kırarak her bir üyemiz için yeni bir dönemin başlangıcı olacağına inandığımız Ahilik kültüründen aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası için çok güzel hedef ve projeler hazırladıklarını belirten istediğini bilen temeller üzerine kurulu bir düzenin oluşması için çalışacaklarını kaydetti.

 

30 OCAK’TA YENİ BİR DÖNEMİN MEŞALESİNİ HEP BİRLİKTE YAKACAĞIZ

Uğur, 30 Ocak tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde yeni bir sayfanın açılacağını belirttiği açıklamasında, bütün oda esnafını anayasal hakları olan oy kullanmaya davet ettiklerini de vurguladı.

Yapılacak seçimlerin, yeni bir hizmet anlayışının başlangıcı olacağını ifade eden Uğur şunları söyledi:

“Yıllardır içerisinde bulunduğumuz sektörü ve esnaf dostlarımızı yakından tanıyor ve takip ediyoruz. Sorunların ne olduğunu bildiğimiz gibi çözümün de ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. İnşallah, geçici olmayan kalıcı çözümlerle üyelerimizin sıkıntılarını gidereceğiz. Yaşanan olumsuzluk ve tersliklerin üstesinden, el ele vererek çok daha çabuk ve etkin bir şekilde gelebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte her bir üyemiz her bir ahimiz için daha kabul edilebilir standartlar üretmek üzere Çorlu Madeni Eşya Odası yönetimine talip olduk.”

Çağın gerektirdiği bütün dijital ve elektronik ortamları oda olarak hayata geçirerek üyelerinin hizmetine sunacaklarını kaydeden Uğur, bürokraside de gerektiği kadar güçlü olacaklarını söyledi.

Uğur, devletin kurum ve kuruluşları, onların yöneticileri, yerel yönetimler ve bağlı kurumlar ile birlikte çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, "Üyelerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak ve hizmet etmek için yola çıktık. Çağın gereksinimlerini her mecrada hayata geçireceğiz. Bunun yanında, bürokrasi ile aramızda hiçbir engel kalmayacak. Bütün bunlar 30 Ocak’tan sonra odamızda yaşanan gerçekler olacak" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayıp kedi ’Portakal’ için seferber oldularÖnceki Haber

Kayıp kedi ’Portakal’ için seferber oldu...

Edirne merkezli 6 ildeki FETÖ soruşturmasında 20 gözaltı kararıSonraki Haber

Edirne merkezli 6 ildeki FETÖ soruşturma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar