Reklamı Geç
müge
282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3403
EURO35.1981
ALTIN2247.5

ÇORLU SPOR 1947 KULÜBÜ BAŞKANI VE İŞ İNSANI YUSUF GÜMÜŞ İLE SPOR VE İŞ DÜNYASIYLA İLGİLİ KONUŞTUK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gümüş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇorluSpor 1947 Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş, iş dünyası ve Çorluspor 1947 ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtladı. Çorluspor 1947’nin 3. Lige çıkacağının sözünü veren Gümüş, emlak sektörüne ilişkin de vatandaşlara birçok bilgilendirmelerde bulundu.

İş dünyasındaki başarısını spor kulübü başkanlığında da gösteren Yusuf Gümüş, gerçekleştirdiği projeler ve yaptığı  konuşmalarla halkın takdirini ve sevgisini kazanmaya devam ediyor. Haber 282’ye verdiği röportajda merak edilen tüm soruları yanıtlayan Yusuf Gümüş, konut sektörüne ilişkin vatandaşlara da birçok tavsiyelerde bulundu. Başarılı iş insanı Gümüş yaptığı açıklamada Çorluspor 1947’nin yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili şunları söyledi: Yusuf Şimşek hocamızla birlikte bir yükselişe gittik. Kendisi çok başarılı, heyecanı yerinde, disiplinli biri. İlk yarıyı ikinci sırada bitirdik. Ankara’da verimli bir kamp yaptık. 5 transferimiz oldu.  Kaleci olarak görüşmelerimiz de devam ediyor. Bu transferler bizim eksik olduğumuzu göstermez tam aksine hedeflerimize ulaşmak için mücadele verdiğimizi gösterir. Çünkü sakatlıklar, cezalar oluyor bu yüzden yedekte iyi oyuncular bulundurmamız gerekiyor. Aldığımız arkadaşlar da çok tecrübeli, çok başarılı, yetenekli, bilgili.  Pazar günü de Sakarya ile maçımız var. Ciddi bir rakip, o maçı da alıp ikinci yarıya galibiyetle çıkacağız.

“EMİNİMKİ BAŞARACAĞIZ, 3. LİGE ÇIKACAĞIZ”

Çorluspor 1947’nin başarısına başarı kattığını belirten Başkan Gümüş, bütçe ve yeni stat söylemlerine ilişkin ise :” Çorluspor 1947’nin bir mazisi var. Bu zamana kadarki tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Bizler de bu şehrin çocukları olarak elimizden geleni yapıyoruz. 196 bal ligi takımı var bölgemizde. Birçok futbolcu da bzim başarımızı görüp, bizlere katılmak istiyor. Biz bu işe yüreğimizi koyduk. Öyle ki her memleketten vatandaşlar Çorluspor 1947’ye destek veriyor. Pazar günleri birlik ve beraberlik içinde olmak bizleri çok memnun ediyor. Eminim ki şampiyon olacağız. 18 yıl sonra Çorluspor’umuzu 3. Lige çıkaracağız.

“BAŞARIMIZ ARTTIKÇA MALİYET DE ARTIYOR BÜTÇE BUNA GÖRE BELİRLENİYOR”

Çorluspor’un bütçesiyle ilgili de gerekli bilgilendirmeyi yapan Başkan Gümüş:”  Bütçemiz ile ilgili söylemler var. Bu pahalı oyuncular aldığımız anlamına gelmiyor. Biz bu zamana kadar layıkıyla her işi yaptıysak bu işi de o doğrultuda yapıyoruz. Futbolcularımızın ne eksiği var ise tamamlıyoruz. Konaklama, kamp giderleri, personel, aşçı, şoför derken bunun maliyetleri de ortaya çıkıyor. Kurumsal bir kimliğimiz var. Kaliteli bir ekip kurmak bunu gerektirir. Bizler kazanınca primlerle bu başarıyı kutluyoruz. Başarının bile bir maliyeti var. Bu yüzden bütçede buna göre ayrılıyor. Çorlu’nun stadıyla ilgili konuşacak olursak bu işlerde spor tesisleri ile kulübün başarısın paralel gitmesi gerek. Profesyonel lige çıktığımız an statlarımız da buna uygun olacak.  Şu anda ikinci ligde bile olmayan bir izleyicimiz var. Stada sığamıyoruz. Bu konuyla ilgili gerekli olan her şey yapılır. Hülasa tüm kurumlar Çorluspor 1947’yi destekliyor. Bu işin siyaseti yok, kutuplaştırıcısı yok. Herkes başarımız için mücadele ediyor. Bu yüzden emeği geçen tüm camiamıza teşekkür ediyorum.”

“ MÜJDEYİ VEREYİM ÖNERLER’E YENİ BİR AVM GELİYOR”

Emlak sektörüyle ilgili de vatandaşlara bilgilendirmede bulunan Başkan Gümüş, 2023 yılında gerçekleştirmek istedi projelerden bahsederek:” Gümüş İnşaat’ın bir sloganı var. Yeni bir il, yine bir ilk. Biz her zaman ilklerin peşindeyiz. Güzel bir kadromuz var. Rezidans, villa, sanayi dükkânı projelerimiz var. 10 projemiz devam ediyor. Önerler bölgesinde açık bir AVM projemiz var. Bu AVM 12 bin metrekare, 3 katlı bir proje olacak. Bizler her zaman ihtiyaçlar doğrultusunda hareket ediyoruz Bu yüzden yeni dönemde de devam eden projeler var. 2 tanesi rezidans, 360 tane 1+1, Önerler Köyü’nde 78 villa olmak üzere Ergene’de imalathane ve bir tane de AVM projelerimiz var. Her kesime hitap etmeye çalışıyoruz. Şehrimize değer katmak için elimizden geleni yapıyoruz.

“HALKIMIZ KONUT ALSIN ÇÜNKÜ BU EN İYİ YATIRIM”

Vatandaşlara seslenen Gümüş, konut almak için en iyi fırsatın bu zaman olduğunu belirterek:” Dolar kurundan sonra inşaat maliyetleri yüzde 300 arttı. Arsa maliyetleri de arttı. Her zaman söylüyorum en iyi yatırım gayrimenkul. Konut fiyatları günbegün yükseliyor. Zarar edebilecek bir durum yok. Konut stoku eriyor. Haliyle az talep artıyor. Pandemi sebebiyle düğünler ertelendi. İnsanlar düğün yapamayınca ev almayı da erteledi. Ama şimdi tam zamanı. Barınma temel ihtiyaç olduğu için hiçbir zaman ertelenmiyor. Buradan sesleniyorum. En iyi yatırım konuttur. Konut kredisi düştü bu bir avantaj. Halkımız mutlaka pahalı diye hesap yapmadan konut almalı. İnsanlar bütçesine, bölgesine, konumuna göre ev almalı, çünkü fiyatlar düşmeyecek.  Bu fırsatın bir daha gelmeyeceğini de düşünüyorum. Halkımız bu fırsatı değerlendirmeli.

“BEN HER GÖREVE HALKIN TEVECCÜHÜ İLE GELDİM”

Halkı teveccühü ile bu günlere geldiğinin altını çize Gümüş, gerekli her yerde Çorlu halkını en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını ifade ederek:” Biz bu zamana kadar bunu istiyoruz, şu makamı istiyoruz diyerek bazı yerlere, mevkilere gelmedik.Halkın teveccühü ile geldik, Her konuda mücadelemize devam ediyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Bizler de en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Bizden sonra gelenlerin de en iyi hizmeti sunacağını biliyorum. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bizim amacımız yaptığımız işin en iyisini yapmak, insanlara yardım etmek. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm inşaat sektöründeki meslektaşlarıma, esnafımıza, halkımıza,  belediye başkanlarımıza, valimize, kaymakamımıza, milletvekillerimize, bu şehir, bu ülke için çalışan gelmiş geçmiş tüm vatandaşlarımıza, siyasilerimize, basın mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KÖPEĞİYLE ESNAF ESNAF GEZDİ!Önceki Haber

KÖPEĞİYLE ESNAF ESNAF GEZDİ!

İNTERNETTEN ORGANINI SATTI!Sonraki Haber

İNTERNETTEN ORGANINI SATTI!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar