282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3753
EURO35.0988
ALTIN2325.3

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI VE VAKIF KATILIM A.Ş. ARASINDA İMZA PROTOKOLÜ GERÇEKLEŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI VE VAKIF KATILIM A.Ş. ARASINDA İMZA PROTOKOLÜ GERÇEKLEŞTİ
Abone ol
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Vakıf Katılım A.Ş. arasında 11 Mart 2021 Perşembe günü işbirliği protokolü imzalandı.

EXİMBANK’A VERİLECEK TEMİNAT MEKTUBU KOMİSYON ORANI DÜŞÜRÜLDÜ

Protokol çerçevesinde, oda üyelerine bankacılık işlemlerinde ve finansmana erişimde çeşitli avantajlar sağlanacak. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan;  “Özellikle Üyelerimiz Eximbank’a verecekleri teminat mektupları için Vakıf Katılım’a başvurmaları ve gerekli şartları yerine getirmeleri karşılığındayıllık %0,8 komisyon ile Teminat mektubu alabileceklerdir. Böylece ihracata yönelik ticaret hacminin genişlemesine katkı sağlayacak büyük bir adım atılmıştır.”

ÜYELERİMİZE SUNULACAK AVANTAJLAR

Üyelerimizin Akreditif, Kabul Aval Kredisi ve Yurtiçi Teminat mektubu taleplerinde liste fiyatı üzerinden 50 baz puan indirim sağlanacaktır.

Yine üyelerimizin Vakıf Katılım ile yapacakları DBS anlaşması ile akaryakıt alımlarında Anadolu Akaryakıt (Petrol Ofisi ve Shell) üzerinden tüzel kişilere %6,5, gerçek kişilere %5 indirim imkanı sağlanacaktır.

Ayrıca diğer bankacılık ürün ve hizmetlerinde sunulan avantajlar hakkında bilgiler veren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Üyelerimizden hesap işletim ücreti ve internet bankacılığı üzerinden yapacakları EFT/ Havale işlemlerinde masraf alınmayacaktır. Kiralık kasa, YP Para Transferi,  TL Para Transferi, Çek Karnesi, POS, Katılma Hesabı, Sigorta Ürünleri, Bireysel Emeklilik Sistemi ve DBS hizmetlerinde komisyon ve ücret indirimleri de sağlanacaktır” Üyelerimizin indirimli kâr payı ve komisyon oranlı nakit kredi ve uygun komisyon oranlı gayri nakit kredi kullanabilmesi için ilgili şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Üyenin, Banka ürünlerinden en az üç adedini kullanıyor olması veya üç ay içerisinde aktif olarak kullanılır hale getirilmesi gerekmektedir. (Çek karnesi, otomatik ödeme, Vergi/SGK ödemesi, Özel Cari Hesap, Katılma Hesabı, DTS/DBS, İnternet Bankacılığı, Maaş Ödemesi, Business Kart, POS, Dış Ticaret ve Sigorta Ürünleri, Ödeme Çeki, Tahsil Çeki, Yatırım Fonu, Kira Sertifikası). Üyenin, hak ediş sağlayan bir teminat mektubu ürününü kullanması durumunda hak ediş bedellerinin tamamının Banka nezdindeki hesaplara gelmesi.Bu şartlar yerine getirilse dahi Banka hiçbir gerekçe gösterme zorunluluğu olmaksızın krediyi kullandırıp kullandırmamakta serbesttir”dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Ekonomik istikrarımızın teminatı olan KOBİ’lerimizin varlıklarını devam ettirebilmeleri için bizlere her zamankinden daha çok ihtiyaçları var. Bu bakış açısından hareketle şimdiye kadar ülkemizin dört bir köşesinde üreten, hizmet veren KOBİ’lerimizin yanında olduk. Çorlu Şubemizin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol de bu amaçla attığımız adımlardan biri oldu. Oda üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacağımız, finansa erişimlerini daha da kolaylaştıracağımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde KOBİ’lerimize olan desteğimizi sürdürecek, farklı proje ve faaliyetlerle kalkınmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda tüm KOBİ’lerimizi şubelerimize bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KIZILPINAR HALK KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDIÖnceki Haber

KIZILPINAR HALK KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇIL...

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARETSonraki Haber

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar