282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5639
EURO34.9395
ALTIN2442.0

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ
Abone ol
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan ‘Küçük Parmaklar’ tablet kampanyası kapsamında; Pandemi döneminde uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla, Odamız tarafından 75 adet Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, 15 adet Ergene Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, 10 adet Marmaraereğlisi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne toplamda 100 adet tablet ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere imzalanan protokol ile teslim edildi.

Protokol; Çorlu Kaymakamı  Sn. Cafer Sarılı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sn. Hüseyin Erdoğan, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür V. Sn. Ömer Yıldırım, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Eşref Hızlı ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan tarafından imza altına alındı.

 

“Dün olduğu gibi bugün de öğrencilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bilindiği üzere; Salgınla mücadele kapsamında, yaklaşık bir yıla yakın bir süredir yüz yüze eğitime ara verildi. Uzaktan eğitim sistemine geçildi. Online eğitim sürecinde; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapmış olduğu çalışmalar çok başarılıydı. Uzaktan eğitimin gereklilikleri kapsamında, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden internet erişimi olmayanların yanı sıra, tableti ya da  bilgisayarı olmayan öğrencilerimiz de bulunmaktadır.  Bu sebeple, uzaktan eğitim sürecine devam eden öğrencilerimize imkanlar dahilinde tablet desteği sağlayarak bir nebze de olsa katkıda bulunmaya çalıştık. Dün olduğu gibi bugün de öğrencilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın eğitiminden ve gelişiminden hepimiz sorumluyuz. Bugünün küçük parmakları bir gün ülkemizin geleceğine imza atacaklar. Kendilerine bu zor dönemde başarılarla birlikte, pandemi sürecini geride bıraktığımız sağlıklı günler diliyoruz” dedi.   

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı;  “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  Tablet bilgisayarların öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇTSO 'DAN ÜNİVERSİTE - SANAYİ İŞBİRLİĞİNE BÜYÜK DESTEKÖnceki Haber

ÇTSO 'DAN ÜNİVERSİTE - SANAYİ İŞBİRLİĞİN...

Ortak Basın Toplantıları Kapaklı İlçesi İle Devam EttiSonraki Haber

Ortak Basın Toplantıları Kapaklı İlçesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar