282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5586
EURO34.7219
ALTIN2486.9

Çorlu’da 2 bin 210 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu’da 2 bin 210 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ’İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yapılacak 2 bin 210 konutun kura çekimleri tamamlandı.
’İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinde, Türkiye genelinde, TOKİ tarafından ’250 Bin Sosyal Konut Projesi’ kapsamında, Tekirdağ ve ilçelerinde yapılacak konutların kura çekimi başladı. Çorlu’da yapılacak 2 bin 210 konutun çekimleri Süleymanpaşa ilçesindeki İsmet İnönü Spor Salonu’nda yapıldı. Kura çekimine Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süeymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, TOKİ’nin son yılların gururu ve göz bebeği olduğunu belirterek, ”Bugün ve yarın yapılacak olan törenle beraber 3 bin 253 konutun hak sahiplerine teslimi ile ilgili olarak kura töreni gerçekleştirilmiş olacak. Tabii 46 bin civarında bir müracaat var. Herkese ne yazık ki çıkmayacak ama bundan da ümitsizliğe kapılmamak lazım. Devletimiz bu konudaki çabalarını devam ettiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile sosyal konut hamlemizi inşallah büyüterek devam edeceğiz. Önümüzdeki günler, ay ve yıllarda da tüm vatandaşlarımızın bu imkanlara sahip olabilmesi içinde bu çalışmalarımız devam edecek. Bugün ve yarın çekeceğimiz kura töreninden sonra hak sahibi olacak kardeşlerimizin inşallah güle güle yaşamaları, mutlu aile birlikteliklerini bu evlerde daha da geliştirerek geleceğe umutla bakmalarını diliyorum” dedi. 
’HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE OTURACAKSINIZ’
TOKİ konutlarının en iyi şekilde yapılacağını söyleyen Vali Aziz Yıldırım da  ”Bu kadar sabrettik, 2 sene daha sabrederiz. Allah nasip ederse 2 sene içerisinde inşallah hepiniz inşallah en güzel şekilde sıcacık yuvalarınızda burası benim dediğiniz yerlerde inşallah sağlıcakla, huzur ve güven içerisinde oturacaksınız. Bu hakikaten çok büyük bir müjde, çok büyük bir imkan. Ben sayın Cumhurbaşkanımıza böyle bir proje başlattığı için, sayın bakanımıza böyle bir projeyi takip ettiği için, TOKİ başkanlığımıza orada çalışanlarımıza da bu projeyi usulüne uygun olarak gerçekleştirdikleri için sizlerin huzurunda bir defa daha teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.
​Tekirdağ’da kura çekimleri yarın Süleymanpaşa, Hayrabolu ve Muratlı ilçeleri ile tamamlanacak.(DHA)

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE ÇOCUK PARKLARI YAPIYOR...Önceki Haber

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE...

Tekirdağ’dan Çanakkale’ye ’57’nci Alay Vefa Yürüyüşü’ başladıSonraki Haber

Tekirdağ’dan Çanakkale’ye ’57’nci Alay V...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar