282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2556
EURO34.7981
ALTIN2403.6

ÇORLU'DA GÖRKEMLİ HAMSİ FESTİVALİ: HEM MİDELER DOYDU HEM DE KULAKLARIN PASI SİLİNDİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hamsi Festivali düzenledi. Düzenlenen festivalde bir buçuk ton hamsi vatandaşa dağıtılırken birçok sanatçı da şarkılarla festivale eşlik etti.

Çorluluların büyük bir heyecan ile beklediği 1. Hamsi Festivali bugün Ordulular Derneği tarafından düzenlendi. Festivale Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ilçe belediye başkanları, partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Vekiller, başkanlar ve Çorlu Kaymakamı günün anlam ve önemine değinen konuşmalar gerçekleştirdikten hemen sonra protokole Türk bayraklı tablo hediye edildi. Vatandaşlara bir buçuk ton hamsi dağıtıldı. Karadeniz şarkılarına gönül vermiş  sanatçı  Hülya Polat da şarkılar söyleyerek vatandaşları doyasıya eğlendirdi. 

"AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSUNU HATIRLATMAKTI, BAŞARDIK"

Festival ile ilgili değerlendirmede bulunan Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kütük, hamsi festivallerinin devamının geleceğinin müjdesini vererek:" Çorlumuzda daha önce bu tür bir etkinlik yapılmamıştı. Bizler de kolları sıvadık ve memleketlilerimizi,Çorluluları eğlendirmek istedik. 1 buçuk ton hamsi ikram ettik. Hem gönüller hem mideler doydu. Pandemi ile birçok alışkanlığımız, birliğimiz değişti. Biz onu tekrar canlandırmak, halkı birbiri ile bir araya getirmek, bağlarımızı güçlendirmek, toplumla bir arada olmak için bu festivali düzenledik. Sağ olsunlar başkanlarımız da bizlere destek oldu. Güzel bir organizasyonla Çorlu'yu hareketlendirdik. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür festivallerimiz, programlarımız devam edecek." dedi.


  • 2
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltıÖnceki Haber

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 3 göz...

ÇORLU'DA FECİ İNTİHAR: KENDİNİ RAYLARA ATTI!Sonraki Haber

ÇORLU'DA FECİ İNTİHAR: KENDİNİ RAYLARA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar