282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

ÇORLU’DA HER GÜN DENETİMLER YAPILIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU’DA HER GÜN DENETİMLER YAPILIYOR
Abone ol
Korona virüs denetlemeleri kapsamında incelemelerde bulunan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı yaptığı açıklamada, cezai işlem uygulandığını vurguladı ve en son yapılan denetlemede 206 bin lira idari para cezası kestiklerini bildirdi.

Denetlemelerin her gün yapıldığını belirten Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı vatandaşları ve işletme sahiplerini uyardı. İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği genelge kapsamında yurt genelinde korona virüs denetlemeleri yapıldı. Denetleme programına Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, daire amirleri ve kurum müdürlerinin yanı sıra oda başkanları ve muhtarlar katıldı. 

KAYMAKAM SARILI İŞYERLERİNİ BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE İNCELEDİ 

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Atatürk Meydanı’ndan başlattığı denetlemeleri Şinasi Kurşun Caddesi’nde sürdürdü.  Denetimlerde esnafın çoğunlukla hijyen, fiziki mesafe ve maske takma kurallarına uyduğu görüldü. Kurallara uymayan işyeri sahipleri ise Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı tarafından uyarıldı.

ÇORLU’DA HER GÜN DENETİMLER YAPILIYOR 

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı basın mensuplarına yaptığı açıklamada denetimlerle ilgili bilgi verdi: “Öncelikle şunu belirtmek isterim yapmış olduğumuz büyük denetimlerebasın mensupları olarak katıldınız gösterdiğiniz gayretlerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Virüsle mücadelede sizlerin gayretleri çok önemli. Bugün Belediye Başkanımız, daire amirlerimiz ve muhtarlarımızla birlikte büyük bir denetim gerçekleştiriyoruz. Bu ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 4’üncü büyük denetim. Normalde her gün bir denetim oluyor. 

200 BİN LİRA CEZA KESTİK

Konuşmasını sürdüren Kaymakam Cafer Sarılı, “Korona virüsle mücadele konusunda temizlik masafe ve maske konusunda rehberlik ediyorduk, onlara tavsiyede bulunuyorduk ama son haftalarda artık ciddi cezalar yazmaya başladık. İki gün evvel Çorlu’daki 103 kıraathaneyi denetledik. Bunlardan 9 tane kıraathaneye işlem yaptık. Toplam 64 kişiye de ceza kestik. Toplam kestiğimiz ceza miktarı 200 bin 600 lira. Bunları vatandaşların bilmesini istiyoruz. Bu rakamları ondan veriyorum. Bundan sonra cezaları kesmeye devam edeceğiz. Tedbirleri giderek artıracağız. Bu hepimizin sağlığı için son derece önemli. Daha sert tedbirler almaya devam edeceğiz” dedi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 194. Yılı KutlandıÖnceki Haber

Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 194. Yı...

Süleymanpaşa Belediyesi Türkiye'de bir ilke imza attıSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi Türkiye'de bir i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar