282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5445
EURO34.9532
ALTIN2456.6

ÇORLU’DA İLK GECE ÇARŞISI AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU’DA İLK GECE ÇARŞISI AÇILDI
Abone ol
Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin sosyal sorumluluk projesi olan Hanımeli Çarşısı’nın ardından Çorlu’nun ilk Gece Çarşısı açıldı.

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hanımeli Çarşısı’ndan sonra bir ilke imza atarak Gece Çarşısı açtı. Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, “21 yıldır Çorlu’da yaşıyorum. Artık Çorlu’dayım ve şehrimizdeki en büyük hayalimdi kentimizde bir Gece Çarşısı’nın olması. Bizim denizimiz yok fakat çok güzel bir şehrimiz var. Bu yüzden kentimiz en güzelini hak ettiğini düşünüyorum ve kadınlarımız da birlikte el birliği içerisinde Çorlu’muza Gece Çarşısı’nı kazandırdık. El emeği üreten ev ekonomisine katkı sağlayan kadınlarımızın Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri açtıkları Hanımeli Çarşı’mıza bizim de tuzumuz olsun diyerek Gece Çarşı’mızı açtık. Gönül isterdi daha erken olsun ama her ne olursa olsun yapılan işin sonu güzel oldu. İnşallah Gece Çarşı’mızın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum ve Çorlu’da kadınlarımızın akşam saatlerinde korkmadan, güvenle dışarıya çıkıp stantlarını açıp alışverişlerini yapabilecek şekilde olması beni çok mutlu etti. Ben başta Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a, Kent Konseyi Başkanımız Mehmet Ali Yavuz’a, Kent Konseyi Genel Sekreterlerimize ve Kadın Meclisi’ndeki Yürütme Kurulu arkadaşlarıma ve en önemlisi el emeği üreten çok değerli kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Gece Çarşı’mız artık her Cuma Emlak Konutları mevkii Hürriyet Mahallesinde saat 16.00 ve 23.00 arası açık olacak. Tüm Çorlu halkımızı bekliyoruz.”dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, açıklamaların sonunda kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, “Gece Çarşı’sın ilk açıldığı gün stantları Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt ve eşi Emel Sarıkurt, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve Kadın Kolları Başkanı Neriman Çivici, Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, Reşadiye Mahalle Muhtarı Yelda Tuncer, Hıdırağa Mahalle Muhtarı Fatma Özel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Müge Yıldız Topak, Feray Karagöz, CHP Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Alev Türk, AK Parti Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Vijdan Yılmaz kadınlarımızın stantlarına gelerek alışveriş yapıp destek oldukları için teşekkür ederim.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'daki tren kazası davasıÖnceki Haber

Tekirdağ'daki tren kazası davası

Çorlu Belediyesi Ekipleri Yoğun Mesai HarcıyorSonraki Haber

Çorlu Belediyesi Ekipleri Yoğun Mesai Ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar