282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.8565
ALTIN2434.1

ÇORLU’DAN İSTANBUL’A GİDİŞE ULAŞIM ENGELİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU’DAN İSTANBUL’A GİDİŞE ULAŞIM ENGELİ!
Abone ol
İstanbul Valiliği’nin olumsuz hava şartları ve yollarda yaşanan problemler dolayısıyla Trakya yönünden İstanbul’a araç geçişinin durdurulduğunu açıklamasının ardından Çorlu’da polis ve jandarma ekipleri tedbir aldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın açıklamalarının ardından Trakya istikametinden İstanbul’a girişlerde izin verilmeyeceği ile ilgili olarak Çorlu İlçe Emniyet ve Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, TEM Otoyolu Çorlu Gişeleri Mevkii’nde de tedbir alarak İstanbul istikametine araç geçişine izin vermedi. Konuya ilişkin olarak Tekirdağ Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İstanbul ilinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeni ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanabilmesi için, İstanbul iline hareket eden araçların, ikinci bir duyuruya kadar ilimiz sınırlarından çıkış yapmalarına izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın kendi güvenlikleri için görevlilerimize yardımcı olmaları önemle rica olunur.”denildi.

UÇAKLAR ÇORLU’YA YÖNLENDİRİLDİ!

İstanbul Havalimanının pistinde meydana gelen buzlanma nedeniyle Bükreş, Viyana, Odessa ve Bahreyn’den kalkan yolcu uçakları iniş yapamadı. Kule tarafından Çorlu’ya yönlendirilen uçaklar Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanına indi.

TEKİRDAĞ’DAN YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA DESTEK!

Kuzey Marmara Otoyolu başta olmak üzere İstanbul’a giriş noktalarında yaşanan yoğun kar birikintilerini açmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Çorlu, Çerkezköy ve Süleymanpaşa Belediyelerine ait araçlar da yol açma çalışmalarına destek verdi.

ÇORLU OTOGARINDAN ARAÇ ÇIKIŞI YASAKLANDI!

İstanbul’da yaşanan şiddetli kar yağışı sonrasında kapanan güzergahlar nedeni ile Çorlu Otogarından İstanbul istikametine çıkacak olan otobüslerin de çıkışlarına izin verilmedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOĞUK HAVALARDA KIZILAY AİLELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR!Önceki Haber

SOĞUK HAVALARDA KIZILAY AİLELERİ YALNIZ...

İSTANBUL’A GİDECEK VATANDAŞLARA KIZILAY SAHİP ÇIKTI!Sonraki Haber

İSTANBUL’A GİDECEK VATANDAŞLARA KIZILAY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar