282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5088
EURO34.6287
ALTIN2483.3

“Çorlu’nun Renkleri” fotoğraf yarışması başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Çorlu’nun Renkleri” fotoğraf yarışması başladı
Abone ol
Orion Alışveriş Merkezi ile Pera Fotoğrafçılık Kulübü işbirliğiyle geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen ve Türkiye çapında fotoğraf camiasında ses getiren Orion Fotoğraf Günleri’nin ikincisi 2020 yılında yapılacak. 2. Orion Fotoğraf Günleri kapsamında, Çorlu’nun tanıtılması ve turizm potansiyelinin canlandırılması hedefiyle Çorlu’nun Renkleri Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

Çorlu’nun Renkleri

Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular, 20 Aralık Cuma günü başladı. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle yürütülecek yarışmaya tüm Türkiye’den amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabilecek. Çorlu’nun kültürel çeşitliliğini, doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini, kırsal ve sanayi yaşamını, sosyal ve ekonomik yaşamını fotoğraflarla belgelemek ve tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışma ile geniş kitlelere ulaşılacak. Yarışma sonunda dereceye giren fotoğrafçılar ödüllendirilecek. Yarışma kapsamında çekilen fotoğraflardan dereceye girenler ve sergileme alanlar, 2. Orion Fotoğraf Günleri’nde sergilenecek.

Yarışma ödülleri

Çorlu’nun Renkleri fotoğraf yarışması sonucunda birinci 5 bin TL, ikinci 3 bin TL, üçüncü 2 bin TL ödül kazanacak. Ayrıca Orion AVM Özel Ödülü’nü kazanan, mansiyon ve sergileme alan fotoğraflara da çeşitli tutarlarda ödüller verilecek.

Yarışmaya katılım

Yarışmaya başvurularak sadece www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden online olarak yapılabilecek. Dijital renkli kategoride düzenlenen yarışmaya Çorlu ilçe sınırları dahilinde çekilmiş ve yarışma şartnamesine uyan fotoğraflarla 25 Mayıs 2020’ye kadar katılmak mümkün. Yarışma şartnamesi de www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden görülebiliyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi’nin Tanıtımı İçin Posta Pulu BastırıldıÖnceki Haber

Marmaraereğlisi’nin Tanıtımı İçin Posta...

Muhtarlar İle Değerlendirme Toplantısı YapıldıSonraki Haber

Muhtarlar İle Değerlendirme Toplantısı Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar