282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.518
EURO34.6225
ALTIN2491.5

ÇORLU'YA MÜJDEYİ BU DEFA ÇTSO VERDİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU'YA MÜJDEYİ BU DEFA ÇTSO VERDİ!
Abone ol
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla "81 İle 81 Okul Projesi" kapsamında 154 adet okul yaptırılmasına dair protokol 03/02/2022 tarihinde imzalandı. Bu kapsamda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Çorlu Ticaret Borsası’nın da katkılarıyla Çorlu’ya yapılacak olan 24 derslikli okul binası yapımı için düzenlenen protokol 30 Kasım 2022 Çarşamba günü imza altına alındı.

Tekirdağ Valiliği’nde gerçekleştirilen imza törenine; Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Sayın Murat Eren, Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Hasan Basri Kuzu, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Ertan katılımda bulundu.

 

“Çorlu TSO olarak bölgemizin ihtiyaçlarına her zaman duyarlıyız”

Konu hakkında açıklamada bulunan  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Eğitime yatırımı, geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun vizyonu çerçevesinde, bölgemizin ihtiyaçlarına sessiz kalmayarak  üzerimize düşeni yaptık. Bu gün de imzalanan protokol ile 24 derslik ilkokul binası yapımı için gerekli çalışmalara başlıyoruz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluğumuz gereği bölgemizin ihtiyaçlarına her zaman duyarlıyız” dedi.

"YATIRIMLARIN DESTEKÇİSİYİZ"

İzzet Volkan;“Ulu  önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vurguladığı gibi; Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk ekonomisi, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.  Bu doğrultuda; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha modern eğitim kurumlarında bilgi ve birikimle donatılıp ülkemizi bulunduğu noktadan daha ileriye taşınması konusunda elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.  Çorlumuz adına; TOBB camiasına, Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’a, Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan’a, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt’a, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Ertan’a, Odamız Meclis Üyelerine ve tüm üyelerimize  teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemize yapılacak her türlü yatırımın destekçisi olacağız”dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HALUK LEVENT KONSERDE ÜŞÜYÜNCE PİŞTİ OYNADI!Önceki Haber

HALUK LEVENT KONSERDE ÜŞÜYÜNCE PİŞTİ OYN...

MURATLI VE KARIŞTIRAN'IN GÖZÜ AYDIN!Sonraki Haber

MURATLI VE KARIŞTIRAN'IN GÖZÜ AYDIN!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar