282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.252
EURO35.1654
ALTIN2469.4

Cumhuriyet Bayramı etkinleri kapsamında kan bağış kampanyası düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Bayramı etkinleri kapsamında kan bağış kampanyası düzenlendi
Abone ol
Cumhuriyet Bayramı etkinleri kapsamında kan bağış kampanyası düzenlendi

EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi ve Türk Kızılayı Edirne Şubesi işbirliğinde Cumhuriyetin ilan edilişinin 98’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında, kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, beraberinde Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ve Temizlik İşleri Müdürü Mücahit Erdoğan ile Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağışı çadırını ziyaret etti.

29 BAĞIŞÇI ATATÜRK EVİNİ ZİYARET EDECEK

Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı iş birliği ile ödüllü kan bağış kampanyası düzenledik. Kampanyamız kapsamında 29 bağışçımızı düzenleyeceğimiz kültür gezisi ile Kırklareli’deki Atatürk evine götüreceğiz. Kültür turuna katılacak bağışçılarımızı kura ile belirleyeceğiz. Ayrıca bağışçılarımıza özel hediyelerimiz olacak” dedi.

Keşan Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kan bağışında da Türk Kızılayı ile birlikte faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Helvacıoğlu, “Pek çok insana şifa olacak kan, bağışçılarında desteği ile toplanacak. Üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Bu her şeyden önce bizim vatandaşlık görevimiz. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyoruz. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Ben buraya gelerek kan veren, kan bağışlayan, fedakarlık yapan bütün bağışçılarımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Bunun her gün devam etmesi gerekiyor. Düzenli kan bağışçılığı çok önemli. Bir ünite kan ile 3 kişiye can olabiliyorsunuz. Hayata tutunmasına vesile olduğunuz binlerce can adına ben teşekkürlerimi sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlediğimiz kan bağış kampanyasına katılan tüm hemşehrilerimizi teşekkür ederim. Kanımız bir canımız bir sloganıyla kan bağışına destek veren ve farkındalık oluşturan herkese şükranlarımı sunuyor, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yol ayrımında 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralıÖnceki Haber

Yol ayrımında 2 otomobil çarpıştı: 5 yar...

Edirne ve Tekirdağ’da ’Cumhuriyet Bayramı’ coşkusuSonraki Haber

Edirne ve Tekirdağ’da ’Cumhuriyet Bayram...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar