282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.392
EURO34.8283
ALTIN2434.8

CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKUSU PİNHANİ KONSERİYLE DORUĞA ULAŞTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKUSU PİNHANİ KONSERİYLE DORUĞA ULAŞTI
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Pinhani konseriyle bayram coşkusu doruğa ulaştı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Sahil Dolgu Alanı’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren konserde vatandaşlar Pinhani grubunun sevilen şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı. Vatandaşların doyasıya eğlendiği konsere ilgi yoğun olurken, binlerce vatandaş Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu doyasıya yaşadı. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı programda vatandaşlara görsel bir şölen sunuldu. 

Konser programında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, grubun solisti Sinan Kaynakçı’ya çiçek takdim etti ve Cumhuriyetin 100. yılının kutlandığı bu önemli günde kendilerini Tekirdağ’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kaynakçı da Başkan Albayrak’a teşekkür ederek Tekirdağ halkıyla bir araya gelmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “ÇAĞDAŞ VE MUTLU BİR GELECEĞİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİMİZE OLAN İNANCIM TAMDIR”

Program sırasında bir açıklama yaparak Cumhuriyetin önemine değinen Başkan Kadir Albayrak, “Bu büyük coşku ve heyecanı bizlerle paylaşan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunar, bu eşsiz geceyi bizlere yaşatan Pinhani grubuna teşekkür ederim. Vatan sevgisi ve bağımsızlık ruhu içerisinde, Cumhuriyet’in onurlu bireyleri olmanın bilinciyle tarihimizden ilham alarak demokratik, çağdaş ve mutlu bir geleceği hep beraber inşa edeceğimize olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve Türkiye Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını; aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum” dedi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tek Yürek OldukÖnceki Haber

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tek Yürek...

Ergene Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını Adına Yakışır Bir Şekilde KutladıSonraki Haber

Ergene Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar