282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

DOĞAN AKAR AK PARTİ VE MHP'YE YÜKLENDİ: NEDEN SUSTUNUZ HALK BUNLARI DUYSUN!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Ergene Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Doğan Akar, Ergene Belediyesi Meclis Toplantısı öncesi yerel gündeme ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. AK Parti ve MHP'yi de eleştiren Akar:" Tek başıma bu düzenle savaşacagım." dedi.

Ergene Belediyesi Meclis toplantılarda konuşmalarıyla büyük ses getiren siyasetçi Doğan Akar, yerel gündeme ilişkin çok önemli değerlendirmede bulundu. Ergene Belediyesi'nin yaptığı projelerinin büyük bir çoğunluğunu aslında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin eseri olduğunu ifade eden Akar şunları söyledi:" Biz her zaman diyoruz. Ergene Belediyesi bir proje üretemiyor. Hep Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sayesinde birkaç açılış yapabiliyor. Öyle ki 1 kat trilyon geçen belediyede 400 milyon çarçur edildi. 

"HALK BİR DAHA BUNLARI İKTİDAR YAPMAZ"

1 buçuk yılları kaldı. Bundan sonra yapılacak her projenin halkın yararına olmasını diliyorum. Az süreleri var. Daha da halk bu kişileri burada  iktidar yapmaz. Mutluluk ve refah dolu günler elbet gelecek. Güzel bir çalışma olursa el ele, sırt sırta verip iyi işler başarabiliriz.

"SORDUK, CEVAP VERMEDİLER"

Bizler Velimeşe'de satılan dükkanlara mecliste red oyu vermiştik. Ama çoğunluk tamam deyince kabul edildi. Biz kiraya verilmeli dedik ama belediye sattı. Sonrasında ne olucak diye sorduğumuzda da cevaplamadı. Satışla ilgili bie bilgimiz yok, bilgi vermiyorlar. 

"AK PARTİ VE MHP SUSTU AMA BEN SUSMAM"

Denetim kurulu seçilecek. Adalet varsa bizler de bu kurulun içinde yer almalıyız. Çünkü geçen senelerde denetim kurulunda çıkan usulsüzlükler sebebiyle kimse gerekli yere başvurmadı. Tehdit gören meclis üyesi arkadaşlar vardı. Ama AK Parti ve MHP sustu. Neden sustular, niçin suç duyurusunda bulunmadılar. Bunu da halk düşünsün. Ben tek kişiyim, görevimi de en iyi şekilde yapıyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN SARIKURT: GENÇ SPORCULAR İÇİN ZAM YAPILDI!Önceki Haber

BAŞKAN SARIKURT: GENÇ SPORCULAR İÇİN ZAM...

BAŞKAN YÜKSEL YURT DIŞI GEZİLERİNİ HABER YAPAN GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ!Sonraki Haber

BAŞKAN YÜKSEL YURT DIŞI GEZİLERİNİ HABER...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar