282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

DÜZENLİ; İYİ PARTİ İKTİDARINDA ÇİFTÇİMİZE VE TEKİRDAĞ’IMIZA SÖZ VERİYORUZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DÜZENLİ; İYİ PARTİ İKTİDARINDA ÇİFTÇİMİZE VE TEKİRDAĞ’IMIZA SÖZ VERİYORUZ!
Abone ol
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Erkan Düzenli, bugün yaptığı milletvekilliği aday adaylığı açıklamasında Tekirdağ'ın tüm sorunlarına değinerek vatandaşlara söz verdi.

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Erkan Düzenli bugün İyi Parti Çorlu İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığına açıkladı. Düzenli çiftçilerin sorunlarına da değinerek şu açıklamayı yaptı;
 “Sayın İlçe Başkanım, Sayın ilçe Yöneticilerim, Değerli Basın Mensupları, Hanımefendiler, Beyefendiler Kurucular Kurulu üyesi olduğum teşkilatımızda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımı belirterek sözlerime başlamak isterim. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Öncelikle  meydana gelen deprem faciasında ve ardından yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere  sabırlar diliyorum. İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
 Kıymetli dostlarım;
 Yola çıkarken altını çizerek belirttiğim üzere artık depremler faciaya dönüşmesin, ekonomik krizler olmasın, halkın yarısı açlık sınırının altında yaşamasın, gençlerimiz geleceğe umutla baksın.
Artık herkes görevini layığıyla yapsın, tren kazaları yaşanmasın, sanayileşelim derken doğamız tahrip olmasın. Artık adaletsizlik, liyakatsizlik, kayırmacılık yaşanmasın. Artık güzel Tekirdağ’ımız üvey evlat muamelesi görmesin, hak ettiği değere kavuşsun. Örnek vermek gerekirse Tekirdağ’ımız, ülkemize sanayi alanında olduğu kadar, çiftçilik alanında da katkı sağlamaktadır. Burada tüm Türkiye’ deki çiftçilerimiz gibi Tekirdağ’lı üreticilerimizde zor durumdadır. 2021 yılı TUİK verilerine göre, Tekirdağ’ımız da toplam 6,313,000 dönüm arazi vardır. Bunun 4.115.000 dönümü tarla arazisi,115.568 dönümü meyve, 28.856 dönümü sebze,369 dönümü ise örtü altı ve süs bitkileri arazisidir.
İYİ PARTİ İKTİDARINDA ÇİFTÇİMİZE VE TEKİRDAĞ’IMIZA SÖZ VERİYORUZ! 
Bugün gittikçe derinleşen ekonomi, gıda ve iklim krizleriyle, en hızlı ve en etkili baş etme yöntemi, tarımsal ekonomi politikalarıdır. Bu konu, ülkemiz ve milletimiz için hayati önemdedir.
Artık Çiftçimiz ne ekeceğini, ne kadar ekeceğini, ne kadar maliyetle ekeceğini ve ne kadara satacağını bilerek nefes alacaktır. Öncelikle tohum tarlaya düşmeden, süt sağılmadan ürünün maliyeti + kar miktarı ilan edilecek. Çiftçimiz, kazancını önceden bilecek, hesabını yapabilecektir. Şüphesiz ki 15 Mayıs sabahı, özlemini duyduğumuz yarınlara kavuşacağız.
Ben İYİ Parti’nin bir neferi  ERKAN DÜZENLİ olarak, Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ve İYİ Partinin liyakatli kadroları ile, içinde bulunduğumuz karanlıktan aydınlığa çıkacağımıza inanıyorum. Bu bağlamda, taşın altına elimi koyabilmek için ülkeme, doğup büyüdüğüm yaşadığım şehrime hizmet edebilmek için 28.dönem milletvekilliğine aday adayı olmuş bulunmaktayım.
Bu çıktığımız yolda bilinmelidir ki ; Davamız ayaktadır, Ülkümüz İYİ yarınlar için rehberimiz olacaktır.
 Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi;
Milli hedef belli olmuştur. Ona ulaşacak yolları bulmak zor değildir. Denebilir ki; Hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye çok ihtiyacımız vardır. ÇALIŞKAN OLMAK.
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ , BAŞARACAĞIZ SAYGILARIMLA” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’de kaçak avcılıkta kullanılan 2 güme bulunduÖnceki Haber

Kırklareli’de kaçak avcılıkta kullanılan...

Keşan’da sağanak etkili olduSonraki Haber

Keşan’da sağanak etkili oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar