282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4108
EURO34.8752
ALTIN2418.5

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni başkan, iş insanı Sezai Irmak oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni başkan, iş insanı Sezai Irmak oldu
Abone ol
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni başkan, iş insanı Sezai Irmak oldu

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen organ seçimlerinde belli olan 42 meclis üyesi Yönetim Kurulu Başkanı’nı belirlemek üzere bugün sandık başına gitti. Mevcut başkan Recep Zıpkınkurt ile iş insanı Sezai Irmak’ın başkanlık için yarıştığı seçimi, 20 oya karşı 21 oy alan Sezai Irmak kazanarak ETSO’nun yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

ETSO’da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen organ seçimlerinin ardından bugün yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu ve disiplin kurulu seçimleri yapıldı. ESTO meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen, geçtiğimiz hafta seçilen 42 meclis üyesinin sandık başına gittiği seçimler kıran kırana geçti. Mevcut başkan Recep Zıpkınkurt ile iş insanı Sezai Irmak’ın yönetim kurulu için yarıştığı seçimlerde sandıklar saat 15.00 itibari ile açıldı. Oy sayımının ardından ETSO’nun yeni yönetim kurulu başkanı 1 oy farkla son başkan Recep Zıpkınkurt’u geçen Sezai Irmak oldu.

IRMAK 1 OY FARKLA BAŞKAN OLDU

42 oydan 1 oyun geçersiz sayıldığı yönetim kurulu başkanlığı seçiminde Recep Zıpkınkurt 20 oyda kaldı. Rakibi Sezai Irmak ise 21 oy alarak ETSO’nun yeni dönemi için başkan oldu. Seçim sonucu açıklandığı anda salonda şaşkınlık yaşanırken, seçimi kaybeden Recep Zıpkınkurt yeni başkan Sezai Irmak’ı tebrik etti.

’ÇOK MUTLUYUM, EDİRNE KAZANDI’

Başkan seçildikten sonra gazetecilerle duygularını paylaşan Sezai Irmak, çok mutlu olduğunu belirtti. Irmak, ”Çok mutluyum, Edirne kazandı. İnşallah Recep arkadaşımızdan daha iyi hizmetler yapmak için çıtayı biraz daha yükseğe taşımak için bu göreve talip olduk ekibimle birlikte. Bizi izlemeye devam edin. Çok güzel şeyler olacağını ümit ediyorum. Seçim bu, sandık açılmadan belli olmaz. Bir kaç gün önce arkadaşlarıma da söyledim; adam berbere gitmiş aynalar icat edilmeden önce; ’benim saçım ak mı, kara mı?’ diye sormuş. Berber de ’biraz sonra keseceğim, önüne düşünce görürsün’ demiş. Sandıklar her zaman sürprizlerle doludur. Benim öyle çok seçim tecrübem yok, bu ikinci girişim. Geçen sefer bir kaç entrikayla grubumdan çıkamadım, bu sefer entrikaya mahal vermeden gruptan çıktım. Sonra da demokratik mücadelemizi verdik ve Allah bize nasip etti başkan olmayı, çok mutluyum ve sevinçliyim” dedi.  

Seçimlerde yönetim kurulu, birlik delegeleri ve disiplin kurulu da belirlendi. Seçim sonuçları şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu: Suat Bulut, Selahattin Kaya, Engin Bahşi, Aydoğan Akıncı, Kutel Nalçakan, Ümit Özel, Yunus Saç, Fikret Çetinkaya, Özer Engin, Mustafa Yılmaz

Birlik Delegeleri: Serdar Yalçıner, Tolga Hekimoğlu, Oktay Topalova, Ali Taşdemir, Necip Beştepe, Tolga Altunhan, Kadir Tuna

Disiplin Kurulu: Saim Çetin, Çetin Uzer, Erdem Çetin, Adem Yenici, Hüsnü Altıerler, Hüseyin Tatlıses, Beytullah Günaydın, Cenk Bilal, Savaş Coşkun, Ahmet Erken, Alican Karakaş, Erdoğan Yörük (DHA)

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Spor yaparken rahatsızlanan uzman çavuş hayatını kaybettiÖnceki Haber

Spor yaparken rahatsızlanan uzman çavuş...

Edirne’de siyah akan derede balık ölümleri yaşandı (2)Sonraki Haber

Edirne’de siyah akan derede balık ölümle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar