282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Edirne Valisi Kırbıyık, kadın kooperatif temsilcileriyle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne Valisi Kırbıyık, kadın kooperatif temsilcileriyle bir araya geldi
Abone ol
Edirne Valisi Kırbıyık, kadın kooperatif temsilcileriyle bir araya geldi

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık kentte faaliyet gösteren kadın girişim, üretim ve işletme kooperatifleri başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Kırbıyık, ”Amacımız, özellikle üretilen ürünlerle ilgili güçlü markalara oluşturmak ve bu konuda sağlam ve kalıcı adımlar atmak” dedi.

Vali Kırbıyık, eşi Dilek Kırbıyık’ın da katıldığı toplantıda, Edirne merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren kadın girişim, üretim ve işletme kooperatif temsilcileriyle bir araya geldi. Edirne Valiliği’nde düzenlenen toplantıya girişimci kadınların yanısıra Trakya Üniversitesi (T.Ü.) Genel Sekreter Yardımcısı Burak İşçimen, TEKNOPARK Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bilgin Özbaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Kemal Soytürk, Ticaret İl Müdür V. Mustafa Kurt ve Şehir Gönüllüleri Vakıf Müdürü Hicran Bali katıldı.

Kooperatifler sayesinde kadınların üretime katılımı, aile ve ülke ekonomisine katkıları her geçen gün arttığını belirten Kırbıyık, ”Bunu çok kıymetli bir çalışma olarak değerlendiriyoruz. Şimdiye dek yapılmış projelere nasıl katkı sunabiliriz, nasıl daha verimli hale getirebiliriz, bunların çalışmalarını hep birlikte yapıyoruz. Üreten kadın güçlü kadın, üreten aile güçlü aile, üreten ülke güçlü ülke demek. Amacımız, özellikle üretilen ürünlerle ilgili güçlü markalara oluşturmak ve bu konuda sağlam ve kalıcı adımlar atmak. Son dönemde biliyorsunuz, markalaşmak ve güçlü marka olmak konusu oldukça önem kazandı. Bizlerde bu süreçte, çalışmalarımızı bu yönde hızlandırdık. Tüm katılımcılarımıza kıymetli fikir ve önerileri için çok teşekkür ediyorum” dedi.(DHA)

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulgaristan’a vize muafiyeti, Edirne’de sevinçle karşılandıÖnceki Haber

Bulgaristan’a vize muafiyeti, Edirne’de...

Saray’da kuaförlük yapan genç, 2 gündür kayıpSonraki Haber

Saray’da kuaförlük yapan genç, 2 gündür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar