Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3425
EURO35.1083
ALTIN2237.7

Edirne’de 6 rögar kapağı çalındı, Belediye Başkanı ’teşhir edeceğim’ dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne’de 6 rögar kapağı çalındı, Belediye Başkanı ’teşhir edeceğim’ dedi
Abone ol
Edirne’de 6 rögar kapağı çalındı, Belediye Başkanı ’teşhir edeceğim’ dedi

EDİRNE Karaağaç Mahallesi’nde gece vakti 6 rögar kapağı kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı. Olayın Edirne’de yaşanmasından dolayı utandığını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şüphelilerin peşini bırakmayacağını belirterek ”Peşini bırakmayacağım. Zaten daha akşam emniyete bildirttim. Mobeselerden çıkacak, teşhir edeceğim, böyle bir şey olmaz” dedi.

Karaağaç Mahallesi Ferahiye ve Fevziye Caddesi üzerinde cumartesi gecesi farklı noktalarda kanalizasyonlara açılan 6 rögarın kapakları çalındı. Olayı fark eden duyarlı bir vatandaş durumu belediyeye bildirdi. Belediye ekipleri çalınan kapakların yerinde oluşan çukurların etrafında emniyet önlemi aldı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de böyle bir olayın yaşanmasından dolayı utanç duyduğunu belirtti.

’İHTİYAÇ VARSA GELİN BİZ TEMİN EDELİM’

Olayın maddi zararının yanında güvenlik zafiyeti de oluşturduğunu dile getiren Gürkan, ”Oradan bir vatandaş fark etmiş, beni aradı. Parayı geçin güvenlik olayı var. Allah korusun gece oradan geçerken birisi içine düştü, ondan sonra ’belediye bunları görmüyor mu?’. Bu şehirde on binlerce rögar kapağı var, nasıl görecek belediye? Mümkün mü? Sağ olsun duyarlı vatandaşlar haber verdi, tedbir aldık. Allah aşkına yani ihtiyaç varsa gelin biz temin edelim” diye konuştu.

’PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM, TEŞHİR EDECEĞİM’

Olayın peşini bırakmayacağını, emniyete gerekli başvuruyu yapacaklarını kaydeden Gürkan, ”Yarın vali beyle de emniyet müdürü ile de görüşeceğim, bunları Edirne’de satabileceği bir tek yer var, herkes biliyor burasının neresi olduğunu. Yarın sabah ben de talepte bulunacağım ve oraların incelenmesini isteyeceğim. Gerçekten yeter artık, yani insan güvenliğini tehlikeye sokuyorlar. Parasını geçtik, verdiği maddi zararı geçtik. Burada bir insan güvenliği var. Gece vakti birisi düşse açılan rögar kapaklarından kanalizasyona. Kim hesabını verebilir. Peşini bırakmayacağım. Zaten daha akşam emniyete bildirttim. Mobeselerden çıkacak, teşhir edeceğim, böyle bir şey olmaz. Bu şehirde kimin ne ihtiyacı varsa elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz, Edirne İmece ile yapıyoruz” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beykoz Kuzey Çevre Otoyolu’nda yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 3 ölü 17 yaralı (2)Önceki Haber

Beykoz Kuzey Çevre Otoyolu’nda yolcu oto...

6 ilde yasa dışı avlananlara 190 bin lira cezaSonraki Haber

6 ilde yasa dışı avlananlara 190 bin lir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar