282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4447
EURO34.7287
ALTIN2441.3

Edirne’de Öğretmenler Günü anısına resim sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne’de Öğretmenler Günü anısına resim sergisi
Abone ol
Edirne’de Öğretmenler Günü anısına resim sergisi

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan oluşan resim sergisi, açıldı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla resim sergisi açıldı. Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yaptığı, müdürlüğün sergi salonunda oluşturulan 26 resimlik serginin açılışına Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı da katıldı. Vali Kırbıyık açılıştaki konuşmasında, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

’DAHA İYİ BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM ORTAMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Vali Kırbıyık açılıştaki konuşmasında, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.Öğretmen ve öğrencilerin daha iyi koşullarda hizmet alacağı bir ortam için çalıştıklarını dile getiren Kırbıyık, ”Tüm  öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Bu sergide emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Daha güzel günlerde daha iyi koşullarda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hizmet alacağı ve eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüreceği bir ortam için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

VALİ KIRBIYIK ÖĞRETMENLERLE YEMEKTE BULUŞTU

Öte yandan Vali Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, emekli olan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. Edirne Polis Bahçesinde düzenlenen yemek programına, Vali Yardımcıları Sıdkı Zehin ve Zafer Karamehmetoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Önder Arpacı, müdürlüğük yöneticileri ile meslek hayatları boyunca yetiştirdikleri sayısız öğrenci ile eğitim hayatına silinemez izler bırakarak emekliliğe ayrılan öğretmenleri ve eşleri katıldı. (DHA)

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanan PKK şüphelisi tutuklandıÖnceki Haber

Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanan P...

2 FETÖ şüphelisi, Yunanistan’a kaçarken yakalandıSonraki Haber

2 FETÖ şüphelisi, Yunanistan’a kaçarken...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar