282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Edirne’de ’Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl’ çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne’de ’Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl’ çalışmaları devam ediyor
Abone ol
Edirne’de ’Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl’ çalışmaları devam ediyor

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’ye ’Sosyal Politikalar’da 7 bölge 7 il’ programı kapsamında gelen Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu, saha çalışmalarına başladı. Heyet, Edirne Merkez Huzurevi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı, Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu tarafından vatandaşların ve yerel aktörlerin sorunlarını yerinde dinleyerek geleceğe yönelik sosyal politika stratejilerinin geliştirilmesi amacıyla kurul toplantılarının 7 bölgede belirlenen 7 ilde yapılması kararlaştırıldı. 7 il; Mardin, Konya, Artvin, Van, Edirne, Hatay ve İzmir olarak belirlendi. Kurul toplantıların beşincisini önceki gün Edirne’de gerçekleştirdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda dezavantajlı grupların temsilcileri, sosyal alanda çalışma gösteren kuruluşlar, odalar ve borsalarımız ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüşleri alındı. 

Kurul, toplantının ardından saha çalışmalarına bugün başladı. Edirne Çocuk Evi Sitesi, Menzilahir Sosyal Hizmet Merkezi, Şehir Gönüllüleri Vakfı gibi kurum ve kuruluşları ziyaret eden kurulun bir durağı da Edirne merkez Huzurevi oldu. Ziyarette Edirne Merkez Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan yaşlılara yönelik sunulan hizmetler hakkında bilgi alan kurul üyeleri, yaşlılarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Kurul üyeleri; Huzurevinde hizmet alanların aktif yaşlanma kapsamında gerçekleştirdikleri bahçecilik, kanatlı hayvan bakımı ve el işi çalışmalarını yerinde inceledi.

Gerçekleşen ziyarete; Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurul Başkan Vekili Vedat Işıkhan, Kurul Üyeleri Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Lütfihan Alpkan ile Murat Yılmaz,  Edirne Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç ile Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu katıldı.(DHA)

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’nde su ürünleri denetimi devam ediyorÖnceki Haber

Kırklareli’nde su ürünleri denetimi deva...

Edirne’de Hasanağa Deresi’ndeki balık ölümleri kepçenin setleri yıkması sonucu yaşanmışSonraki Haber

Edirne’de Hasanağa Deresi’ndeki balık öl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar