282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kursiyerlerimiz tarafından yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünler, Cumhuriyet Meydanı’nda açılan sergi ile görücüye çıktı.

Sergi açılış törenine Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı, Levent Yıldırım ve Mustafa Gümüş, Belediye Meclis Üyelerimiz Beytullah Coşkun ve Gökay Keleşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KURSLARIMIZA 300’E YAKIN KURSİYER KATILDI

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içinde düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kurslarına yaklaşık 300 yetişkin kursiyerin katıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı, “Geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılı içinde Kültür Sanat Akademisi bünyesinde Dekoratif Ahşap Süsleme, Makrome, Çini, Kara Kalem ve Yağlı Boya kurslarımızda yetişkin kursiyerlerimize alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler verildi. Veliköy, Kızılpınar ve Bağlık Mahalle Evlerimizde ise Hazır Giyim Dikiş ve Makine Nakışı alanlarında eğitimler verildi. Kursiyerlerimizin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri bugün açılışını yaptığımız sergide görücüye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.   

SERGİ 2 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri Yıl Sonu Sergisi’nin 2 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda açık olacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı, “Çerkezköy Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlamında birbirinden değerli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Özellikle ev hanımlarımız Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evlerimizde açılan kurslarımıza katılarak, hem sosyalleşme hem de ev ekonomilerine katkı sağlama imkanı buluyorlar. Bu vesile ile vatandaşlarımızı bu güzel çatı altında birleştiren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da tüm kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum. Kültür Sanat Akademisi ve Mahalle Evleri kurslarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAHİL DOLGU ALANI’NDA UMUMİ TUVALET İHTİYACI İVEDİLİKLE KARŞILANDIÖnceki Haber

SAHİL DOLGU ALANI’NDA UMUMİ TUVALET İHTİ...

BÜYÜKŞEHİRDEN AHDE VEFA ÖRNEĞİSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİRDEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar