282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3709
EURO34.9861
ALTIN2325.4

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas Spor Kompleksindeki Çalışmaları İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas Spor Kompleksindeki Çalışmaları İnceledi
Abone ol
Ergene Belediye Başkan Vekili Salih TıknasErgene Belediyesi tarafından Vakıflar Mahallesinde yapımına başlanılan Vakıflar Gençlik ve Spor tesisindeki çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Ergene Belediyesi Vakıflar Mahallesine güzel bir spor kompleksi kazandırmaya hazırlanıyor. Aralıksız bir şekilde devam eden spor kompleksi çalışmaları hakkında gerekli incelemeleri yapan Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Söz verdiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu Ergene halkımız ile yaşamaktan durur duyuyoruz” dedi.

Başkan Vekili Tıknas, “Halkımıza ne söz verdiysek onu yapıyoruz, Vakıflar Mahallemize kazandıracağımız büyük spor tesisimizin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vakıflar Mahallemize kazandıracağımız bu güzel projemiz ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaş grubunda ki vatandaşlarımızın faydalanabileceği açık spor alanı ve futbol sahasını halkımızın hizmetine sunacağız. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla erişim sağlayabilecekleri, saha sporları alanlarından faydalanarak hem beden hem de ruh sağlıklarını destekleyecekleri alanlar oluşturarak özellikle gençlerimizi spor ile bütünleştirecek, birçok kötü alışkanlık ve kötü ortamlardan korumaya çalışacağız” dedi.

65 x108 metre büyüklüğündeki çim saha projesi içinde 450 kişi kapasiteli seyirci tribünü, idari bina, 4 adet soyunma odası, tuvalet ve duş alanları, revir odası, antrenör ve hakem odaları ile büfe ve otopark olacak.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇBSK Sezonun İlk Maçında Geçit Spor'u AğırlıyorÖnceki Haber

ÇBSK Sezonun İlk Maçında Geçit Spor'u Ağ...

Tekirdağ’da doktora tehdit ve hakarette bulunduğu öne sürülen kişi hakkında suç duyurusuSonraki Haber

Tekirdağ’da doktora tehdit ve hakarette...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar