282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2662
EURO34.7054
ALTIN2403.8

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun”
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Türkiye başta olmak üzere tüm dünyanın sağlığın ne derece önemli olduğunu bir kez daha net biçimde anladığı Covid-19 salgınına ilişkin ülkemizde görülen ilk vakanın üzerinden tam 2 yıl geçti. Son 2 yıl dahil daha yoğun bir şekilde, canla başla mücadele eden hayat kurtarma adına büyük fedakarlıklar ortaya koyan sağlık çalışanlarımızın gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Tüm sağlık çalışanları insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve bunun yanı sıra sağlıklı yaşamın sıkıntıya düştüğü anda hastaları sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir görev üstleniyorlar diyen Başkan Yüksel, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözü sağlık çalışanlarına ve sağlık kurumlarına güven duyduğunun en önemli kanıtıdır. Bu anlayışla son derece kutsal bir görev üstelenen, hayatını insanlığın hizmetine adayan, sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Ergene Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan öncü belediye olduğunun da altını çizen Başkan Yüksel, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın her zaman ve her durumda yanındayız. İlçemiz genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak adına hayata geçirdiğimiz Sağlık Hizmetleri Danışma Merkezimiz ile hem evde bakım hizmeti sunuyoruz hem de Ergene’de hastane bulunmaması nedeniyle sağlık hizmetlerine erişme konusunda güçlük çeken vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Ergene’den yüzlerce kişiyi başta Çorlu, Çerkezköy, Edirne ve İstanbul olmak üzere civar il ve ilçelere ulaştırıyor, sağlık hizmeti almalarının ardından yeniden evlerine geri getiriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından son derece rağbet gören vatandaş odaklı bu uygulamamıza gelen talepler ve imkanlar ölçüsünde kesintisiz biçimde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Velimeşe’deki Ana Su Borusu Hattı YenilendiÖnceki Haber

Velimeşe’deki Ana Su Borusu Hattı Yenile...

Ergene’de 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı DüzenlendiSonraki Haber

Ergene’de 12 Mart İstiklal Marşı’mızın K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar