282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5456
EURO34.8569
ALTIN2474.7

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet Mahallesinede Müjdeyi Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet Mahallesinede Müjdeyi Verdi
Abone ol
2023 yılında Ergene’deki mahallelere yapacağı hizmet ve projelerin müjdesini bir bir açıklayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet mahallesine de 2023 yılında iki yeni proje yapılacağının müjdesini verdi.

Yazlık Düğün Salonu ve Çocuk Oyun Parkı

2023 yılında Ergene’de ki mahallelere yeni projeler yapacağını Belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet mahallesine de yazlık düğün salonu ve çocuk oyun parkı yapılacağını söyleyerek, Cumhuriyet mahalle muhtarı ile birlikte projelerin yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Cumhuriyet mahalle muhtarı ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2023 yılında Cumhuriyet mahallemize çok güzel bir yazlık düğün salonu ve çocuk oyun parkı yapıp, bu güzel hizmetlerimizin açılışını vatandaşlarımızla hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

İlçemize Sayısız Kalıcı Eserler Kazandırdık

Sevgi Kenti Ergenemizde göreve geldiğimiz ilk günden bugüne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalar yaptık yapmaya da devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizde hizmet ve yatırımlarımızla fark oluşturmaya devam ediyoruz. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları olmak üzere eğitimden sağlığa, spordan tarıma, sosyo-ekonomik ve kültürel alanlar da olmak üzere Ergenede çok güzel çalışmaların altına imza attık. Ergenemize sayısız kalıcı eserler kazandırdık. 2023 yılında da hedeflediğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Yeni Bir Parkta Demirbabaya

Cumhuriyet mahallesine yapılacak olan proje alanlarını mahalle muhtarı ile birlikte yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet Mahallesi sınırları içinde yer alan Demirbaba mevkiine de yeni bir çocuk oyun parkı kazandıracaklarının müjdesini verdi. Başkan Yüksel, yeni yıl ile birlikte Cumhuriyet mahallesinde planlanan bu güzel hizmetlerinin startının verileceğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da otomobil kamyona çarptı: 2 ölü, 1 yaralıÖnceki Haber

Tekirdağ’da otomobil kamyona çarptı: 2 ö...

Edirne’de göreve yeni başlayan Yunus polislerinden gösteriSonraki Haber

Edirne’de göreve yeni başlayan Yunus pol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar